Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Blondi i komedia..

xeper
    Guest

Blondi i komedia..

Własnie sobie oglądam na TVP1 komedie, patrze a tu dla jakiegos mafiozy dziewczyna położyła na głowie Blondi heheh łaził mu po głowie potem go wzięła chyba z 3 razy.... nie wiem czy ten blondi nie miał kłów czy co, ale wg mnei dawno by u....lił kogoś hehe...

pac
    Guest

Re: Blondi i komedia..

jakby mu kly urzneli to by sie chyba "wylimfił" a zreszta blondi nie sa znowu jakos strasznie agresywne.. jeszcze moze jakis wybitnie lagodny osobnik sie trafil.. ktoz to wie

cyclosternum
    Guest

albo ją wsadzili do luduwki na pare minut dlatego taka spokojna

Jimbo
    Guest

Blondi różne są. Widziałem Ricka Westa w jakimś filmie jak bez zawachania brał sporą samicę Blondi na rękę, i to w środowisku naturalnym, zresztą ja też kiedyś swoją brałem jak mi spierniczyła i nie udziabała mnie. Nie taki diabeł straszny.

xeper
    Guest

no na ręce tak, ale on miał to na łysej głowie... jakby go uwaliła to hoho.... jeszcze by zaczął chodzić po scianach...

cyclosternum
    Guest

kolejny spiderman by był :-)))

jw73
    Guest

Bezpośredni zastrzyk jadu do mózgu. Mogło by być ciekawe.

popekjr
    Guest

sory ze tak wtrace ale ukaszenie w glowe to raczej nie ukaszenie w mozg. watpie zeby pajak mogl przebic czaszke czl0wieka.

maze
    Guest

watpie zeby oni mowili na powaznie:P

Dark Raptor
    Guest

Ale jad znacznie szybciej i łatwiej może porazić centralny układ nerwowy. Ukąszania jadowitych zwierząt w głowę są generalnie najniebezpieczniejsze.

Uprawnienia umieszczania postów