-
Blondi i komedia..
Własnie sobie oglądam na TVP1 komedie, patrze a tu dla jakiegos mafiozy dziewczyna położyła na głowie Blondi heheh łaził mu po głowie potem go wzięła chyba z 3 razy.... nie wiem czy ten blondi nie miał kłów czy co, ale wg mnei dawno by u....lił kogoś hehe...
-
Re: Blondi i komedia..
jakby mu kly urzneli to by sie chyba "wylimfił" a zreszta blondi nie sa znowu jakos strasznie agresywne.. jeszcze moze jakis wybitnie lagodny osobnik sie trafil.. ktoz to wie
-
albo ją wsadzili do luduwki na pare minut dlatego taka spokojna
-
Blondi różne są. Widziałem Ricka Westa w jakimś filmie jak bez zawachania brał sporą samicę Blondi na rękę, i to w środowisku naturalnym, zresztą ja też kiedyś swoją brałem jak mi spierniczyła i nie udziabała mnie. Nie taki diabeł straszny.
-
no na ręce tak, ale on miał to na łysej głowie... jakby go uwaliła to hoho.... jeszcze by zaczął chodzić po scianach...
-
kolejny spiderman by był :-)))
-
Bezpośredni zastrzyk jadu do mózgu. Mogło by być ciekawe.
-
sory ze tak wtrace ale ukaszenie w glowe to raczej nie ukaszenie w mozg. watpie zeby pajak mogl przebic czaszke czl0wieka.
-
watpie zeby oni mowili na powaznie:P
-
Ale jad znacznie szybciej i łatwiej może porazić centralny układ nerwowy. Ukąszania jadowitych zwierząt w głowę są generalnie najniebezpieczniejsze.
Uprawnienia umieszczania postów