Strona 7 z 10 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 91

Wątek: Ukąszenie poecilotheria

x ray
    Guest

Re: Ukąszenie poecilotheria

...........sugerujesz urojenie jażni ...wymyslanie ..........a .co ty na to autor ..historii ?

ziu
    Guest

tez mi sie wydaje dziwny ten przypadek. Bo az dziwne tosik ze po takiej jezdzie masz ochote brac na rece poecilotherie, jak sam mowiles "czules smierc" a za 5 min mi mowisz ze idziesz brac swoje pajaki na reke a zaczniesz od subfusci, wiec albo jestes zajebiscie odwazny, glupi, albo jeszcze do Ciebie nie dotarlo co to poecilotheria. Takze jezeli chciales tym opisem "zablysnac" to w moich oczach Ci nie wyszlo i nie stresuj ludzi ktorzy posiadaja te niesamowite pajaczki i obchodza sie nimi z "rozumem".

Jimbo
    Guest

No może nie urojenie jaźni, ale chęć pochwalenia się na forum jak to go Poecilotheria ukąsiła z niesamowitymi i strasznymi skutkami. Każdy mógłby taką historyjkę wymyślić. Widząc listę gatunków, które go wcześniej ukąsiły mam do prawdziwości tej historyjki spore wątpliwości.

cyclosternum
    Guest

może to prawda może nie ale z tego co pisze Tosik wygląda to dosyc realistycznie ale może tosik jest nie ostrożny w tym co robi i dlatego lista jest taka długgggggaaaaaa. Tosik może udowodnij nam ze to prawda jakies foto albo cuś??
    pozdrawiam wszystkich posiadaczy poecilotherii:-)

Markoś
    Guest

jeszcze niedawno chcialem byc posiadaczem jakiego pajaka z rodziny poecilotheri ale po tym co tosik i inni napisali dobrze sie zastanowilem i stwierdzilem ze nie chce miec takiego roznego nadrzewnego pajaka ktory moze cie zabic .Tak sie zastanawiam czy nie sprzedac murinusa i crawshayiego i miec te spokojne ktore cie nie zabija i mozna je barac na reke w pewnym stopniu pozdrawiam

jw73
    Guest

Ta lista pająków które go ugryzły jest coś przy długa. Osobiście coś nie chce mi się wierzyć w prawdziwość tego przypadku.
    Poza tym łagodny stosunek rodziców do jego zainteresowań pająkami po takim wypadku...

ziu
    Guest

to samo mnie zastanawia bo moi rodzice by wywalili mi wszystkie pajaki jak bym byl w szpitalu.

Barney
    Guest

hyhyhy...tosik to nie byle kto..."pogryziony" i "pokąszony" WKRĘCIŁ około 50 osób a kolejne 300 przeraził...podobie mi sie to
    p.s szczerze to głupota okropna!

msk
    Guest

Niewazne, czy zmyslal, czy nie. Wazne, ze te ptaszniki nie sa nieszkodliwe dla hodowcy, so, respect them, tits.

Czesc GALN

GALN
    Guest

hihihi cze msk bracie krwi hehehehe

nawet jakby historia była zmyslona to i tak przyniesie same plusy.Lista pająków które go dziabły jest spora ale przecież nie musiały być to wielkie osobniki.
    Moje kędziorki jak tylko sprzedałem parę szt dały zastrzyk 2 osobom.Metal to tylko otworzył pojemnik i został poczęstowany oczywiście pajączki L6 zero objawów tylko ukłucie i słaby bul.Mam osobę z rodziny w szpitalu i objawy "zmyślone lub nie"które opisał tosik przypominały jej objawy które mają uczuleni na jad pszczoły po ukąszeniu.

Uprawnienia umieszczania postów