-
Re: Linków kilka - warto przejrzeć
Szkoda że to wszystko bachus po angielsku :/
-
Re: Ukąszenie poecilotheria
nokeg a miałeś okazje się wymienić za regalisa a niechciałeś :/
-
tosik dobra robota z tym opisem powinneś w ten sam sposób opisać pozostałe ukąszenia i voraxo swoje i inni oczywiście.Myślę że ten tekst ochłodzi troszkę zapędy niektórych ludzi do tego jak to nazywają "kolekcjonowaniem kilerów"a jak nie to chociasz zmieni troszkę podejście do nich.Masa postów ostatnio się pokazuje
"a ja mam tego kilera","a ja sobie kupie tego kilera","a mi to brakuje jeszcze jednego kilera"aż mnie brało aby dołożyć swoje do tych postów, nie odzywałem się bo był bym napewno posądzony że dyskryminuje początkujących terrarystów ale i tak wyszło na moje pech nie wybiera co widać po twoim przypadku doświadczony niedoświadczony to w tym momęcie nie ma żadnego znaczenia liczy się rozsądek choć będziesz uważał znajdzie się moment niespodziewanie w którym wszystko może się zdarzyć.
-
SpeCteR musisz zaktualizować dane ;]
-
Stary wracaj szybko do zdrowia i uważaj :-D
PS.Dzisiaj ide kupić Stromatopelmy :-)
-
Wg. Platnicka:
P. fasciata
P. formosa
P. hanumavilasumica
P. metallica
P. miranda
P. ornata
P. pederseni
P. pococki
P. regalis
P. rufilata
P. smithi
P. striata
P. subfusca
P. uniformis
-
A mowilem, ze 14 A dane uzupelnie, brakuje tam samiczki haplopelmy albostratum, maculaty, czy chociazby Vagansa i paru innych, :]
-
moze jszcze nie wszyscy widzieli
-
A ja myślę, że to jakaś podpierdolka. vagans ,cambridgey irminia i smithi go ukąsiły. I może co jeszcze. Kiedyś oglądałem taki film dokumentalny, gdzie baba zabijała swoje dzieci, żeby znajomi jej współczuli. Pozorowała śmierć, później szła się żalić znajomej, bo to to uczucie współczucia było dla niej ważniejsze niż życie własnych dzieci. Ty tosik masz moim zdaniem coś podobnego, podpierdalasz aż się kurzy.
-
.............GALN ...masz racje myślałem o tym samym .........byc moze ze zachetą do zakupu takich okazów jest wyobrażenie ze jak posiadam taki grozny gatunek no to jest ze mnie prawdziwy, doswiadczony hodowca,.. i co ciekawe ze siegaja po nie najczęsciej swieżo upieczeni hodowcy.
Uprawnienia umieszczania postów