-
-
Re: Poecilotheria
Jak to jest L2 to ja mam Lamborghini murcielago ale wam go nie pokaże , bo moja żona znaczy Angelina Jolie niw pojechala na zakupy.
-
Zaslyszalne na innym forum. Ponoc najmniej agresywne sa: P.formosa, smithi i subfusca (z tymi dwoma ostatnimi moglby byc problem ze zdobyciem).
-
Hmmm, pewny jesteś, że to L2 ?? Na moje oko to trochę za duża.
-
Tak, jest to Poecilotheria po 2 wylince. Zauwazylam, ze mnostwo osob sie tutaj wypowiada - takich, ktore o wielu rzeczach nie maja pojecia. Jezeli czegos nie wiem, to sie nie wypowiadam... :/ Proste.
Rozmnazalam Poecilotherie. Ptaszniki z tego rodzaju sa bardzo duze, jak na 1 wylinke. I dotyczy to wszystkich Poecilotherii. A ziu pisze prawde, bo P. ornata ma ode mnie - a ja mam je od 1 wylinki z kokonu.
-
Ja też brałem od ciebie, też jest teraz L2 i ma mniej więcej 2,5 cm, a podobno była spora jako L1. Ta na fotce ma 4 cm, przecież nie urośnie do rozmiarów 2 razy takich jak przed wylinką, a chyba jako L1 nie miała ze 3 cm. Jeśli się myle to mnie poprawcie, ale coś mi tu nie gra.
-
heh na sterydach jej nie hodowalem. fakt byla duzo mniejsza i wyrosla na takiego bydlaczka. no chyba ze awi sie pomylila w co watpie ale widzialem regalisa L3 i jest duzo wiekszy od niej takze moze, bachus ty masz kurdupla bo slabo karmisz :].
rastafaq slaby ten twoj zart.
-
Słabo raczej nie, no ale zobaczy się po następnej wylince co będzie.
-
hmm ciekawi mnie to bardzo czy to jest te L2, czy nie fajnie jak by sie wypowiedzieli co brali ornatki z kokonu awikularii.
Moze ja dostalem juz l2 i to jes l3 ?
-
No ja włąśnie brałem i jak już pisałem była podobno spora jak na L1, stąd moje wątpliwości.
Uprawnienia umieszczania postów