Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 35

Wątek: Poecilotheria

kmietek
    Guest

Re: Poecilotheria

wszystkie poecilotherie sa szybkie, silnie jadowite a agresywnosc od gatunku a przdewszsytkim osobnika...
    cos o nich wiem i na początek polecałbym p.regalis badz p.fasciata...chodz moje formoy tez sa ,,łagodne'' Mam 2 dorosłe samice p.fasciata:jedna z jedna w ogole nie ma rpoblemo druga tylko am czaami złe dniMoj regalisek tez jest dosc łagodny...
    ogolnie nie wchodze im w dorge i staram sie byc odpowiedzialny przy innych,,pracach ' w terra....
    pozdrawiam

Foxtrott
    Guest

crocodyll kulturka...
    mi zwiała P.fasciata L6 zdaisie. przebiegła mi po ręce, później po bluzce i spodniach po czym zaszyła się pod biórkiem. nie próbowała kąsać. na szcęsice...

SDY
    Guest

sorry, racja... niedoczytalem. przepraszam za pomylke i przyznaje sie do bledu bez bicia. jednak faktem jest ze ma najslabszy chyba jad z poecilotheria. jeszcze raz sorry... blad moze zdazyc sie kazdemy. zwracam honory.

bachus
    Guest

Wg. tabeli regalis ma mocniejszy jad od fasciaty, więc raczej nie najsłabszy z poecilotherii.

Markoś
    Guest

to nie jest moj pierwszy nadrzewny mam trynidada po 7 wylince i nie sprawia mi juz problemow bo przyzwyczailem sie do jego szybkosci i jest w miare spokojny

Markoś
    Guest

wiec co mi byscie polecili z tego gatunku co jest w miare spokojne

ziu
    Guest

nie ma regul i tyle razy bylo mowione :-) jak chcesz poecilotherie to kup moze tego regalisa ja i tak uwazam ze duzo sie nie rozni od ornaty ale wiele osob go uznaje za najlepszy na poczatek z poecilotherii taki level1 ;] hehe ale obdaz go WIELKIM respektem.

Pozdrawiam.

Grażynka
    Guest

przeczytaj jeszcze raz to wszystko co zostało napisane!! juz kazdy ci powiedział!!

kmietek
    Guest

wszyscy ci jzu napisali... ja polecam p.regalis p.fasciata

Markoś
    Guest

ok dzieki za odpowiedzi bede musial sie powaznie zastanowic jeszcze co do tego gatunku

Uprawnienia umieszczania postów