Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 32

Wątek: Haplopelma lividum

Markoś
    Guest

Re: Haplopelma lividum

mam juz Citharischius crawshayi i murinusa to jeszcze mi brakuje albo ornaty albo regalisa tylko narazie brak funduszy w kieszeni

zurekkrk
    Guest

Pterinochilus spinifer = Pterinochilus usambara

jak mnie dziabnie maluch to boli??? 8D

Markoś
    Guest

Re: Pterinochilus spinifer = Pterinochilus usambara

bolec napewno boli ja sie jeszcze narazie nie spotkalem z uryzieniem murinusa i nie chce sie spotkac w koncu ma neurotoxyne w jadzie ,ale i tak uwazam ze z murinusa jest niezly killer a do tego jest bardzo szybki ale co tam jakos daje sobie rade z nim

bachus
    Guest

Moja czasami spaceruje nocą po terra, a rano widzę tylko jej kupy na ściankach :P

cyclosternum
    Guest

hehe ja mam całą ekipe "kilerów" a co do ugryzienia to musi bolec jak ci sie wbijają kly wielkosci kilku mm i wpuszcza ci jad do krwiobiegu

SID7426170
    Guest

Co do tych "killerów" jak to ich nazywacie to miałem stromatopelme ( L10 niestety trafił sie samiec) h.lividum obecnie L5, P.fasciate L10, małą ornate i pozatym ze mają silny jad to kazdy moze sobie z nim poradzic - wystarczy wiedzec jak obsługiwac terrarium. Lividum kupieł w 4 miesiącu mojego zafascynowania ptasznikiam a fasciate po 3 - przeszłau mie 3 wylinki i nie mam z nia problemów. Jesli chodzi o h.lividum to jest bardzo spokojny jak ma sie gdzie schowac - wczoraj go wyciągnołem zpojemnika to wtedy zaczoł szalec ale pozatym to jest spokojny. Tak ze polecam jakiegokolwiek pajaka z których wymieniłem osobą w maire znajacym sie na obsłudze i nie koniecznie z 2 lub 3 letnim doswiadczeniem, ale nie takim co sie pytają jak podac pajakowi pokarm.

Zibi
    Guest

Do kompletu jeszcze H.maculata Nie nawidze przeprowadzek chociazby P.irminia Piekielnie szybka bestia. Najgorsze jest to, ze najpierw trzeba ja z norki wygonic :/

ziu
    Guest

hmm zurek wylacz tego jaruzelskiego bo sie dlugo post otwiera bleee umiesciles na jakims lipnym serwie i ledwo co sie otwiera a po 2 po co Ci on? zrob sobie jakis ladny obrazek a nie jaruzela dales.

btw jutro mnie czeka przeprowadzka ornaty naszzczescie to tylko L2 ;]

zurekkrk
    Guest

masz racje Jaruzelski nie pasował a serwer prawda - lipton interia , poleć lepszy jak mozesz

bachus
    Guest

Moja ornata też ma dopiero L2, ale szybka jest jak diabli

Uprawnienia umieszczania postów