Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Wątek: Mama nie pozwala mi na hodowlę ptasznika. Co mam zrobić ?

pikpok
    Guest

Re: Mama nie pozwala mi na hodowlę ptasznika. Co mam zrobić

ja sie zapytałem mamy czy moge kupić sobie wężą a ona powiedzIała że wszystko oprócz wężą to powiedziałem jej że sobie kupie coś włochatego a ona myślała że o chomika mi chodziło tym sposobem mam 17 pajączków a na wężą ciąle sie niechce zgodzić

kaczi
    Guest

Re: Mama nie pozwala mi na hodowlę ptasznika. Co mam zrobić ?

ja praktycznie wszystkie zwierzeta ktore mialem przynosilem do domu i zostawaly (chociaz mama powtazala ze jak jeszcze cos przyniose to wylece razem z tym z domu). z pajakiem bylo podobnie kupilem przynioslem do domu i juz tak samo z wezem zamowilem i powiedzialem mamie ze juz niema odwrotu:P Na poczatku mowila ze wylece z domu razem z tym wezem a teraz sama co 30 minut zaglada w terra i sie gapi na zbozowke. Nawet jak raz zbozoweczka nawiala z terra to mama ja znalazla

TOXYN
    Guest

a ja się nie pytałem przyniosłem i nie mają rodzice nic do gadania:-]

Vagansmen
    Guest

U mnie było dokładnie tak samo jak pisał FaUnA_BoX i jak zrobił Glupik- mój brat dostał vaganskę na urodziny od kumpla. Moja mama panikowała, że do domu nie wejdzie, a teraz przyzwyczaiła się i wszystko jest OK

spider13
    Guest

postaw przed faktem dokonanym to działa ja pierwszego pająka miałem w sierpniu a rodzice dowiedzieli sie o nim w wrześniu no a że minoł miesiąc to nie musiałem go oddawać i wszystko było ok ale pamiętaj że nie na każdych rodziców to działa

cyclosternum
    Guest

a ja kupiłem i już.moja mama powiedziała ze bym tylko wężą nie kupił bo wylece z chaty(ale ja i tak węża nie mam zamiaru kupowac) i tym sposobem ma już 23 ptaszory i moja mama pyta sie co chwile o coś i jest ok

mIRO
    Guest

Ja dostałem swojego kędziorka od mATI'ego. Tyle ze u mnie w domu mama nie miala nic pzeciwko, natomiast ojciec "zwariowałeś?? nie będziemy zadnego pająka trzymać w domu!!" No ale prezentów się nie odmawia. Tylko pierwszy tydzień jak go miałem był najgorszy. NIe ze względu na rodzicyów, chociaż po niekąd tak. Wpadali codziennie rano przed 6.30 przed wyjsciem do pracy buzdili mnie i sie pytali jak tam pająk :/ To była masakra.

Rada:
    Kup małego pająka!! Ja mam swojego od l2 lub l3

mIRO
    Guest

A mi tez na węża sie nie chcą zgodzić, ale żółw mi zdycha pomalu (od miesiaca nie je ponad) to mzoe jakąś jaszczurkę sobie kupię.

wino
    Guest

ja kupiłem pajaczki a potem siostra wygadała a teraz prosze nawet nie wiedza ze mam ich az tyle mysla ze nadal mam 1

x ray
    Guest

....pewnie żółw ma za zimno co jest powodem nieprzyjmowania pokarmu .
    Padnie z wycieńczenia .

Uprawnienia umieszczania postów