Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Czy to kędzior???

Soul
    Guest

Czy to kędzior???

Pajaczek jest koloru granatowego z ciemno granatową plamką na odwłoku i jest L2 3 dni po wylince

Soul
    Guest

Re: Czy to kędzior???

Kupiłem go na allegro tylko nie jestem pewny czy to kedzior

ironkapela
    Guest

Jak zaplaciles za kedziorka to napewno nic drozszego nie dostales

Soul
    Guest

Jest bardziej zielony niz niebieski i ma duzo plamke na odwloku czy to kedzior?

GALN
    Guest

Soul jak nie zrobisz zdjęcia i nie pokażesz to nic z tego nie będzie wszyscy prawie przez to przechodzili "mieli nadzieję że ktoś się pomylił i dał im coś innego" ale to się zdarza raz na rok i w tym roku taki przypadek był chyba luka czy ktos się pomylił z avicularią chodziło o pomyłkę versi z metaliką .Granatowe małe są cancerides.Z twojego opisu wynika że jesteś niezdecydowany bo teraz jest bardziej zielony hihihihi poprzyglądaj się jeszcze troszkę i dojdziesz do wniosku że jednak wchodzi delikatnie w fiolet .To co opisujesz nazywa się rozszczepieniem światła zależy pod jakim kontem będziesz patrzył to będziesz miał inny kolor pająki mają włoski i na nich się światło załamuje.Oby nie wyszło że niedługo będzie miał czerwony odwłok

Soul
    Guest

czyli to kędzior?

Maniak
    Guest

Zapewne.

xeper
    Guest

ha ale by były jaja jakby to była metallica albo versicolor

SDY
    Guest

SHIT! W obronie kedziorkow...

ja nie wiem. z wszych wypowiezi wynika ze co najmniej nie szanujecie kedziorkow. jakby ich wlasciciele mieli cos duzo gorszego i w ogole jakby albolipiski nie mialy prawa bytu. ja sam mam 5. zastanawialem sie przy kupnie miedzy nimi, parahybana i rosea. zdecydowalem sie na nie poniewaz najbardziej mi sie podobaly. zawsze chcialem miec czarnego, duzego, wlochatego pajaka i teraz mam. wybitnie mi nie odpowiada stosunek niektorych forumowiczow do tych pajeczakow.

Soul
    Guest

Mi tesz sie podoba ale po nim kupie sobie jakiegos fajowego

Uprawnienia umieszczania postów