Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Karmienie

Bziak
    Guest

Karmienie

vo mys;icie o karmieniu caly czas karczanami N. cinerea ?? bo zastanawiam sie czy jest to dobry pokarm bo moze za jakis czas rozpoczne hodowle jezeli tak ?? czy moze lepsze sa swierszcze

Foxtrott
    Guest

Re: Karmienie

ja hoduję te karaczany i są bardzo wydajene jesli choidzi o ilośc potomstwa, prawie jak świerszcze. najlepiej hoduj i świerszcze i karaczany, zeby podawać możliwie zmienny pokarm. samymi karaczanami tez możesz karmić, ale nie wszystkie pajaki lubią karaczany, natomiat nie słyszałem, żeby jakis pajak nie chciał jeść świerszczy.

SPeCTeR
    Guest

Ja tez hoduje te karaczany i wg mnie sa lepsze od swierszczy :]

wino
    Guest

a ja sadze ze kazda karmówka jest dobra a najlepiej jak pupilowi dajemy kilka róznych owadów to wtedy ma urozmaicony pokarm

jw73
    Guest

Te karaczany nie hałasują i nie śmierdzą jak świerszcze, ale za to łażą po szybach i są dosyć. szybkie.

inux
    Guest

ja daje swierszcze, drewnojady, maczniki, i czasem jak zlape jakiegos wiekszego gryzonia na dworzu to im daje, jaksie wtedy ciesza a jak sa grzeczne to czasem jakas wypasiona muche dostana, tonawet sobie poluja,

rastafaq
    Guest

Ja tez zacząłem chodować te karaczany, ale jak na razie to mi ich tylko ubywa , bo nimi karmie Nie podoba mi sie w nich to ,że jak wleza w jakas dziure czy inne zazwyczaj najdalej położone od pajaka miejsce to siedza tam miesiac i tylko czułkami ruszaja :/ i pajak ich nie zlapie, a świerszcze juz wiecej chodza.

Uprawnienia umieszczania postów