Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Cos dziwnego z B.Smithi...

proszek
    Guest

Cos dziwnego z B.Smithi...

Moj pajaczek (L10) od paru miesiecy ma kryjowecze w postaci polowki kokosa ze zrobionym wejsciem (taki kokosc jak sprzedaja w kakadu). I o tych kilku miechow tylko raz wszedl do kryjowki, dodam iz bylo to przed malym przmeblowaniem w terra:/ Czy to moze byc wina malego wejscia? Jezeli tak to moze zrobie z tego cwiartke kokosa...

ketnip
    Guest

Re: Cos dziwnego z B.Smithi...

małe wejście nie ma znaczenia - jak by chciał wejśc to by zrobił podkop pod tego kokosa

proszek
    Guest

Sam mu taki podkop zrobilem)

morda
    Guest

Ale masz problem.... ja to bym się cieszył, że pająk ciągle na wierzchu.

Majcher
    Guest

moze mu sie nie podoba a tak na oko przejdzie?? jesli nie to wez mu powieksz wejscie i na przyszlosc nie kupuj polowek w kakadu-taniej ci wyjdzie samemu zrobic-kokos kosztuje 2 zl. i tylko go musisz przepilowac i zjesc zwawartosc.

KoMar_83
    Guest

właśnie... sztuczny problem... też bym chciał takiego pająka, co woli posiedzieć na powierzchni... moje tylko się rozglądaja, gdzie się zakopać...

Zibi
    Guest

Co do zjadania zawartosci, to bym sie tak nie spieszyl Kiedys moj znajomy kupil kokos, a mleczko w nim bylo juz dawno zepsute, zjedzenie tego skonczylo by sie szpitalem chyba :/

proszek
    Guest

Tak na oko na pewno przejdzie A poza tym napisalem ze juz raz byl w srodku tylko ze terra wygladalo troszke inaczej
    Swoja droga macie racje, lepiej niech siedzi na gorze:P

Majcher
    Guest

ha ha ha no to wyrzucic zawartosc jak kto woli. ja tez pamietam trafilem na calkiem wstretny okaz!!! tak czy siak bardziej sie oplaca niz przeplacac w kakadu

proszek
    Guest

na kryjowke dla nastepnego spidera mam juz pomysl. oczywiscie zakladajac ze nastepnego kupie naziemnego Mianowicie zakopuje to polowy gliniana doneczke i z tylu na powierzchni tez zakopuje zeby wyszlo cos w stylu jaskini)

Uprawnienia umieszczania postów