Strona 5 z 5 PierwszyPierwszy ... 345
Pokaż wyniki od 41 do 47 z 47

Wątek: Idol ;)

Grażynka
    Guest

Re: Idol ;)

przyszedł na forum i sie rządzi :/

Grażynka
    Guest

popatrzcie na jego ręce ogólnie ma czerwone plamy od włosków pająków!! wspułczuje (w sumie sam tego chcial) mu wiem co to znaczy miećt akie rece :P ale ogólnie koleś jest wykręcony na punkcie spiderów

Tomas
    Guest

Baku: Po pierwsze nic nie pisalem ze ja znam jakies "triki" do lapania spiderkow!A co do tych innych to popatrz na ilosc postow pod moim tematem :/ Jak Ci malo to na terrarystka.pl jest podobny temat i co 2 user chcialby miec taka hodowle pajaczkow i taka chate,ale Ty widocznie jestes jakis inny i uwazasz Damjana za wariata :/ A tak na marginesie to nie mam problemow z czytaniem tekstow pisanych,ale za to Ty masz z pisaniem :/
    Grazynka: "przyszedl na forum i sie rzadzi" to mialo byc do mnie?"

Grażynka
    Guest

a jak myślisz??

SHERON
    Guest

Dlamnie koleś jest IDOLEM i koniec gadki !!!!!!!!!!!

Baku
    Guest

no z pisanym mam - tu zaiste ze mam problem ...

ale ty jednak masz problem z czytanym wbrew temu co ci sie wydaje :P

ja napisałem ze jest warjat(szalony) a nie ze uwazam go za warjata(osobe horą psychicznie) - określenie " jesteś warjat - jesteś szalony " moze równiez dobrze odnosić sie do osoby podejmujacej duze ryzyko a szczegulnie gdy jest zbędne .

nie napisałeś ze znasz triki ale swoimi wypowiedziami pokazałeś ze jesteś przekonany ze kolo ich nie stosuje

to ile osub tu se wpisało nie ma zadnego znaczenia bo to ze odpowiedzieli na twój posrt nieznaczy ze sie zgadzają z twoim zdaniem o mnie - cytuje twoją wypowiedź : " Teraz to mnie rozbawiles na maxa kozaku za dyche :/ Dla mnie (i nie tylko) " nawias sugeruje ze i innych a jakos nie zauwazyłem a nawet powiem ze wręcz przeciwnie pare osób potwierdziło stosowanie trików i ze takie są .

co do " co drugi chce taką chate i hodowle "
    hata mi sie podoba co bodajze napisałem tu tyle ze post który ty napisałeś jest o osobie będącej dla odzwierciedleniem Bóstwa a tu juz widze mały problem

i zamiast sie spierać przeprosiłbyś ze obrazasz obcych ludzi a nie kłucił sie dalej

Tomas
    Guest

Dzieki SHERON
    Dla mnie rowniez jest idolem i szczerze mowiac lata mi czy dla kogos nie =P Na terrarystyka.com.pl padla propozycja pielgrzymi do niego
    A co do Ciebie Baku to jest tylko wymiana pogladow,nie klotnia :/
    Aha jeszczeGrazynka,bym zapomnial Nie wiem jak dlugo jestes a forum ,ale nie przepadam jak ktos wtraca sie w nie swoje sprawy :/ i na przyszlosc troche grzeczniej,bo mozliwe,ze wczesniej tutaj zawitalem...
    Uwazam temat raczej za zamkniety,jesli jakies "ale" to na priv lub gg...

Pozdrawiam Tomek

Uprawnienia umieszczania postów