-
Re: Idol ;)
ej weź typie napisz dokładnie o co ci chodzi albo idź ztąd .. .
-
BAKU hiehiheieh tajemne triki
-
ze terz chce mu sie tak ryzykować ... mi sie podoba ogulnie wystroik , np ta pajenczynka na ścianie + maska :P i te fotki :P
-
no tak nawet o tym program był kiedyś na discowery
tzn to było bardziej ogulnie a mianowicie o wykozystaniu zwierząt w filmach i było terz o pająkach
nawet takie bydle jak murinus jak sie go pare minut w lodówce potrzyma robi sie spokojny jak owieczka :P:P:P i wogule inne pajencze usypiacze ,, np CO2...
-
a może gość ma poprostu wyczucie i ręke do pająków, (co akurat pokazał)
Pozdrawiam
-
Naj bardziej podoba mi sie ten wystrój całego pokoju a że za niedługo bede sam urzadzał swój pokuj wiec moze zrobie cos podobnego! ALe tez bardzo podobaja mi sie te terarria super urzadzone. Aha mam jeszcze jedna sprawe!!! Wszyscy pisza o wentylacji i innych sprawch ze powinna byc jeszcze gdzies w boku czy cos ale ten koles ma wentylacje tylko w pokrywiei jakos pajaczki mu dobrze rosna< wiec jak to jest!!
-
Facet ma zajebistą hodowlę jak widać. Żonka też niezła i nadziany pewnie jest. Ale też wiecie do łapy można wziąść tylko gorzej jak tak formosa tam zacznie zawiewać po domku.
-
Mi sie bardzo podoba. Pajaczków ma bardzo duzo bardzo ladnych i sa zadbane. Zyja w kapitalnych terrach spoko gość!
-
ogólnie to jestem pod wrażeniem tego gościa - to ile ma fajnych pajączków, jak urządzony pokój, no i żonka niczego sobie
-
Ale na zdjeciu z Lividum widac ze gosc ma mala rane na reku... widac ze przejscia przy robieniu tych zdjec tez byly :]
Uprawnienia umieszczania postów