Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 47

Wątek: Idol ;)

Baku
    Guest

Re: Idol ;)

ej weź typie napisz dokładnie o co ci chodzi albo idź ztąd .. .

crocodyll
    Guest

BAKU hiehiheieh tajemne triki

Baku
    Guest

ze terz chce mu sie tak ryzykować ... mi sie podoba ogulnie wystroik , np ta pajenczynka na ścianie + maska :P i te fotki :P

Baku
    Guest

no tak nawet o tym program był kiedyś na discowery

tzn to było bardziej ogulnie a mianowicie o wykozystaniu zwierząt w filmach i było terz o pająkach

nawet takie bydle jak murinus jak sie go pare minut w lodówce potrzyma robi sie spokojny jak owieczka :P:P:P i wogule inne pajencze usypiacze ,, np CO2...

Azzurreeuss
    Guest

a może gość ma poprostu wyczucie i ręke do pająków, (co akurat pokazał)

Pozdrawiam

glupik
    Guest

Naj bardziej podoba mi sie ten wystrój całego pokoju a że za niedługo bede sam urzadzał swój pokuj wiec moze zrobie cos podobnego! ALe tez bardzo podobaja mi sie te terarria super urzadzone. Aha mam jeszcze jedna sprawe!!! Wszyscy pisza o wentylacji i innych sprawch ze powinna byc jeszcze gdzies w boku czy cos ale ten koles ma wentylacje tylko w pokrywiei jakos pajaczki mu dobrze rosna< wiec jak to jest!!

daf
    Guest

Facet ma zajebistą hodowlę jak widać. Żonka też niezła i nadziany pewnie jest. Ale też wiecie do łapy można wziąść tylko gorzej jak tak formosa tam zacznie zawiewać po domku.

Norysek
    Guest

Mi sie bardzo podoba. Pajaczków ma bardzo duzo bardzo ladnych i sa zadbane. Zyja w kapitalnych terrach spoko gość!

ketnip
    Guest

ogólnie to jestem pod wrażeniem tego gościa - to ile ma fajnych pajączków, jak urządzony pokój, no i żonka niczego sobie

Deto
    Guest

Ale na zdjeciu z Lividum widac ze gosc ma mala rane na reku... widac ze przejscia przy robieniu tych zdjec tez byly :]

Uprawnienia umieszczania postów