-
Idol ;)
http://www.tarantulas-spider.com/spider-room/index.html
Odkad zobaczylem te stronke jestem w szoku.Gostek na rekach trzyma sobie Blondi,Crawshayi'a,i smiertelnie jadowitego skorpiona.
-
Re: Idol ;)
jeszcze Vipera ammodytes :]
-
Polecam dział "na każdy temat"
Byl program kiedys na DISCOVERY - łowca krokodyli. Tam w kolko typa weze i pajęczaki kąsały. Wszystko co sie rusza go gryzło.
Hehe, to tak jest. Np. w SHREKU swojego czasu jak byl jeszcze Vagans tak ok. 9wyl. (dawn nie bylem to nie wiem czy nadal jest) to p.sprzedawca powiedzial ze za zadne skarby go nie wezmie TEGO gat. na reke. A moj 7 wylinkowiec nie sprawia klopotu i kiedy mu sprzatam, to on grzecznie sobie siedzi na lewej piersi albo na ręce (przedramie?)
-
co tu dużo mówić - stronka jest zajebista
-
dużo fajnych fotek (napisałbym inaczej ale kultura musi byc:-)
-
PMajdan: vagans to raczej nie blondi czy crawshayi
A stronka jest zajefajna
-
nie idol a warjat rozumie ze chłopak umie brać te paskudy do rączki ale nie wiem czym sie tu zachwycać , kazdy moze to zrobić gozej jak kogoś upierdoli ..
zresztą jest wiele trików aby pajączka spokojnie brać na ręke wiec naprawde nie ma sie czym zachwycać
-
kolo jest fenomen:/ podobaja mi się te czaszki
-
Baku: Teraz to mnie rozbawiles na maxa kozaku za dyche :/ Dla mnie (i nie tylko)
to co gostek jest super...
A co do tych "trikow" co pisales to tylko kilka pajaczkow wzial "od gory" reszta najzwyczajniej na reku (rowniez b. grozne).
I jeszcze raz sie zasmieje w oczy:"zresztą jest wiele trików aby pajączka spokojnie brać na ręke wiec naprawde nie ma sie czym zachwycać" HAHAHA
-
kolo chc być spider-man
Uprawnienia umieszczania postów