-
Re: Idol ;)
hehe sądze ze juz nawet tego nie ma :P:P ale odpowiednie obnizenie temperatury zawsze pomaga :P
-
tylko problem sie robi gdy dzieciak zobaczy gościa z murinusem albo innym paskudztwem na renku pobiegnie i wsadzi łapsko prosto pod helicery
dlatego terz mówie wariatem mozna być a jak mu wychodzi to tylko pochwalić za super foto ale jak ktoś nazywa gościa idolem za to ze bieze niebezpieczne zwieze do ręki , niewiedząc nic o tym na jakiej zasadzie to było , niewiedząc nawet czy te pająki są zywe ( bo nie mozna miec pewności - ale oczywiście przesadzam w tym momencie ) .................................................. ................ .
-
http://www.tarantulas-spider.com/spi...s/image93.html co sadzicie o trzymanie pajakow naziemnych w takim jakby terrarium na tym zdjeciu co ten goiscu trzyma wszystkie pajaki w tym a duzej wentylacji tam niema wiecie moze gdzie takie mozna dostac ?
-
może ten temat powinien nosic tytuł "IDOL czy IDIOTA???"
;-) ja uwarzam że jak kloles lubi brac ptaszory i nie tylko na ręke to prosze bardzo jego sprawa jak go upie...
-
Jest w posiadaniu nawet jakiegoś tropikalnego pogońca lub skakuna - Lycosa sp
-
Bziak ja swoje terraria tez tak mam i wszystko jest OK
-
-
Baku: Chyba nie sugerujesz,ze Damnjan przed wzieciem kazdego ptaszorka wklada je do zamrazalnika ! :/
A po pierwsze nie jestem zadnym "typem" i napisalem o co mi chodzi.
Ale nie bede sie klocil z czlowiekiem co zna "triki" pomagajace w lapaniu kazdego gatunku ptaszora HAHAHA
Pozwole sobie cos zacytowac,bardzo mi sie spodobal ten txt,zeby ktos nie pomyslal ze to do niego =P
"i smiej sie w oczy durniom"
Ps. Szkoda,ze tu nie ma emotikonek
-
zamrażalnik to przesada, ale sam trzymam w lodówce jakąś godzinkę murynusy przed przenoszeniem. bez szkody dla pająka a z zyskiem dla mnie
-
nie sugeruje lecz informuje ze są sposoby na branie wszelkiego rodzaju stworów do renki i ze jednocześnie jest to dla mnie warjactwo a nie coś godnego podziwu .. trzeba być warjatem ( nie w znaczeniu obraźliwym) aby wziąść do fotki powiedsmy jakiegoś androktusa bo niewazne jak jesteśmy pewni swych umiejentności i zachowania zwiezaka skutki w tym wypadku urządlenia mogą być tragiczne a osoby mówiace ze to jest super i ze od teraz jest to mój idol są dla mnie niepowarznymi gówniarzami niezdającymi sobie sprawy z konsekwencji nie tylko dla siebie ale i dla srodowiska terrarystycznego - to terz nie dociebie - stwierdzam myśl ogulą ponizej tak sam ..
wyobraźcie sobie co by było jakby w mediach zaczeli trąbic ( dodatkowo przekłamując jak zwykle ) ze w szpitalu wylondowało kolejne pogryzione dziecko które " cudem przerzyło " a nieodpowiedzialny terrarysta sprzedał mu pajączka czy skorpiona
i dlatego trzeba tępić takich dzieciaków bo to nie dla nich zabawka a dla duzych chłopców .
co do " napisałem oco mi chorzi " to hyba masz problemy z wyrazaniem myśli ... tu przytaczam twoją wypowiedź : " Teraz to mnie rozbawiles na maxa kozaku( napisz do czego to nawiązujesz bo mi sie wydaje ze masz problemy z rozumieniem textu pisanego bo ja sie nigdzie nie chwaliłem co biore do ręki ) za dyche :/ ( tu mnie obrarzasz) Dla mnie (i nie tylko)-( wypowiadając sie za innych powinienneś mieć na tyle odwagi by powiedzieć za kogo sie wypowiadasz )
co do " A po pierwsze nie jestem zadnym "typem" " w momencie gdy mnie obraziłeś stałeś sie nim w moich oczach oczywiście , ale ja nie wyraziłem opinji większości lecz swoją
ps: moze powiesz nam kozaku jakiej on techniki uzywa by wziąść te pajączki na ręce ?? bo skoro wiesz ze ja bzdury plote to musisz mieć dobre informacje ??
a moze lepiej - skoro wiesz jak on to robi zrub to samemu ..
Uprawnienia umieszczania postów