Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Niby nie, ale o ptasznikach....

herzog
    Guest

Re: Niby nie, ale o ptasznikach....

To są sprytne bestie i wybierają te gatunki które nie stwarzają zagrożenia dla aktorów.Więc niby czemu mieliby okaleczać te biedne stworzenia???

wino
    Guest

nie mogli ich okaleczyc bo jak by im np. jak ktos tam mówił usuneli zęby jadowe to pajaczek odrazu by zdechł wiadomo wyciek limfy itp.

zurekkrk
    Guest

to nie są pewnie nawet pajaki tylko jakieś inne zwirzaki ubrane w futro ptasznika ....tak jak zając na "misiu" (wiecie o co chodzi):P

SPeCTeR
    Guest

Debilizm i okrucienstwo...

Jimbo
    Guest

No nieźle by się trzeba postarać, żeby kędzior albo smithi cię uwalił. Nie sądzę, że stosują jakieś zabezpieczenia, bo w przypadku tych gatunków to niepotrzebne.

Mefisto
    Guest

Oj nieprawda. Wszystko zależy od osobnika. Mój Smithi zrobił się po ostarniej wylince taki agresywny, że atakuje na wszystko, co się rusza. Na świerszcze desantuje się ze ścian, a krople wody łapie w powietrzu.

Jimbo
    Guest

Bo jest głodny. Moja geniculata też tak robi jak jest głodna, ale w rękę mnie jakoś nie ujebała nigdy, a operuję przy niej swobodnie.

Mefisto
    Guest

No Geniculaty to są akurat zawsze głodne. Ja mojemu nie podsunąłbym ręki pod dziób bo widzę, jak się zachowuje. Atakuje nawet czujnik od przewodu grzewczego. Wylinki nie miał trzy dni temu ale kilka tygodni temu i jest karmiony regularnie co dwa dni.

nokeg
    Guest

w "Denis rozrabiaka" była blondyna:-)

Uprawnienia umieszczania postów