-
Re: To będzie hardcore
Zrobione i żyje, jak był. Już opowiadam. Najpierw przyniosłem wielkie pudło po moim telewziozrze, ledwno mi weszło do łązienki bo to 29cali. Potem wsadziłem do niego terra i faunabox. Peseta w rekę, jeszcze taki drut do szycia, zgięty trzy razy abym mógł go wygodnie wygonic. Otwieram daunabox. Kryjówkę jego dawałem na zdjęciu kiedyś tam, ale ją opisze. Kubek, a on ją sobie wykopał pod nim, tak że stanowiła ścianę. No to ja podnoszę ten kubek. Siedzi spkojnie. To ja go w dupę pęsetą, wylażł na środek faunaboxu. Wsadzam, kubek, znaczy kłdaę na bok, bioę pesetę i go znów w dupsko "szturcham", żeby wlażł. Siedzi, poszedł spokojnie do końca kubeczka, płyta cd-r rękę i to całe cholerstwo przykrywam. No to teraz w łape, wsadzam kubek do terra właściwego, płytę osduwam, moim srutem zgiętym w poł wyganiam go udeżaj w dupkę i wylazł. I tyle, nigdzie nie uciekał. Jest to bardzo rozsądny osobnik swoją stroną, bo jak coś zję, to zostaja resztki które wywala w drugi kąt od swojej kryjówki, wylinke albo wybnosi, albo obwija siecią i zasypuje torfem żeby mu ni popleśniała. Miałem stracha, bo jak by mnie uj...ł, to by było nie za ciekawie.
Uprawnienia umieszczania postów