Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: To będzie hardcore

DragoN16
    Guest

Re: To będzie hardcore

śmiesznie. Weź go najzwyczajniej wywal z fauna boxa do terra, i rób to na środku pokoju bo jak zwieje gdzieś to będzie niemiło, i miej przygotowane pudełko w razie ucieczki.

ell_motta
    Guest

majlepiej to pajaczka uspokoic dymem z konopi indyjskiej (robi sie łagodny jak baranek) i podobno nie szkodzi na zdrowiu pupila

Masa
    Guest

Spokojnie...moja rada jest taka bys przesadzal go w miejscu gdzie nie ma zakamarkow do ukrycia..bo jesli przerazony murinus Ci nawieje to moga byc klopoty..co do reszty to musisz spokojnie sprobowac go wykurzyc z tunelu..koncentracja i bez brawury..powinno sie udac.Pozdrawiam

PMajdan
    Guest

Ell motta - za duzo sie naogladales "BLOW"

Quit13
    Guest

Zrobione i żyje, jak był. Już opowiadam. Najpierw przyniosłem wielkie pudło po moim telewziozrze, ledwno mi weszło do łązienki bo to 29cali. Potem wsadziłem do niego terra i faunabox. Peseta w rekę, jeszcze taki drut do szycia, zgięty trzy razy abym mógł go wygodnie wygonic. Otwieram daunabox. Kryjówkę jego dawałem na zdjęciu kiedyś tam, ale ją opisze. Kubek, a on ją sobie wykopał pod nim, tak że stanowiła ścianę. No to ja podnoszę ten kubek. Siedzi spkojnie. To ja go w dupę pęsetą, wylażł na środek faunaboxu. Wsadzam, kubek, znaczy kłdaę na bok, bioę pesetę i go znów w dupsko "szturcham", żeby wlażł. Siedzi, poszedł spokojnie do końca kubeczka, płyta cd-r rękę i to całe cholerstwo przykrywam. No to teraz w łape, wsadzam kubek do terra właściwego, płytę osduwam, moim srutem zgiętym w poł wyganiam go udeżaj w dupkę i wylazł. I tyle, nigdzie nie uciekał. Jest to bardzo rozsądny osobnik swoją stroną, bo jak coś zję, to zostaja resztki które wywala w drugi kąt od swojej kryjówki, wylinke albo wybnosi, albo obwija siecią i zasypuje torfem żeby mu ni popleśniała. Miałem stracha, bo jak by mnie uj...ł, to by było nie za ciekawie.

ketnip
    Guest

no i po kłopocie, mnie osobiście też czeka w najbliższym czasie tak operacja z murinusem....

Markoś
    Guest

mnie tez to niedlugo czeka lada dzien przejdzie swoja 8 wylinke i mysle ze juz bedzie z niego kawal bydlaka tez jakos bede musial sobie poradzic z tak gadzina mimo ze jest szybki jak nie wiem co ;/ ale jak mus to mus jakos to zrobie

Pozdrawiam M A R K O Ś

Mefisto
    Guest

Quit - wylinki nie pleśnieją.

morda
    Guest

Na mnie czeka 38 murinusów.... narazie "pasują" do pudełka, ale jak to zacznie wszystko rosnąć to aż strach o tym myśleć. Praca z takimi furiatami... eh.

Quit13
    Guest

morda przerypane na całej linii, nie ma co. A dla wszystkeich co mają murinuski - nie taki diabeł straszny, jakim go malują. Mój nie jest naprawdę szybki, chyba że mu wrzucę karalucha, wtedy to panie. A od której wylinki można mu dawać oseski?

Uprawnienia umieszczania postów