-
Ptasznik trynidadzki -
Jak rozrużnić płeć jest w L8 i lada dzien bendzie L9 i jak brać go na rence jak go sie łapie
-
Re: Ptasznik trynidadzki -
nie mam osobiscie tego pajaka ale on chyba nie jest pajakiem ktorego latwo sie bierze na rece osobiscie bym go nie bral chyba ze masz w tym doswiadczenie a zycze powodzenie
-
tryniada ciezko brac na rece: jest szybki i strasznie skoczny, w koncu ptasznik nadrzewny... a jak odroznic plec to odsylam cie do lektury
-
lepiej nie bierz chyba ze masz bardzo łagodnego i jestes pewny ze ci nie zwiej i nie ukąsi to czemu nie mozez brac ale ja bym nie poecał
-
Kilka razy gdy operowalem w terra mojej cambri weszla mi na reke, jest faktyczne k....... szybka ale ani razu nie uzarla
-
Mój trynidad nie chodzi tylko sie teleportuje, a jak przyjmuje postawe obronna (a przyjmuje nawet jak tylko otwieram terra) to tak sie potrafi wygiąć do tyłu że sie przewraca Nie wyobrazam sobie wziecia go na reke.
-
skoro bedzie L9 lada dzien to najlepiej na podstawie wylinki plec odroznic ale na tym etapie samce maja wyraznie widoczny mniejsze odwlok niz samice. Tak jak przedmowcy odradzam brania na reke bo jest naprawde szybki!!!
-
tak samo jest z moją samiczką - wzięcie jej na rękę graniczy z cudem - zresztą nie jestem zwolennikiem brania pajączków na ręce - zdazyło mi się to tylko raz i była to.... b.smithi, jak ktoś chce miec zwierzątko do brania na ręce to niech kupi sobie chomika
-
branie na reke przechodzi wraz ze starzem ;]
ja mialem na reku P.irminie L9 (agresywna) i sa naprawde szybki ;] chyba ze sie trafi łagodny i spkojny mialem jeszcze do niedawna takiego samca geniculaty 7 cm cialka i zero agresji ;] nawet sie nie czesał ;] od malego byl taki :P
-
moja irminia tez sie ostatno tak wygieła ze myslałem ze sie zaraz złamie
Uprawnienia umieszczania postów