-
Re: Czy to normalne zachowanie kedziora??
Wyluzuj crocodyl, nie stresuj chodowców kędziorków!!!
-
Ja tam mojego będę hodował jak mi się będzie podobało najważniejsze, aby miał dobre warunki a wielkość terrarium nie ma znaczenia no wiadomo za małe być nie może, ale jak będzie duże też nic się nie stanie to tak jakby ciebie zamknęli w pokoju 2 na 2m i miałbyś tam żyć ciekawe czy byłoby ci miło pająki nie mają w naturalnym środowisku ograniczenia, co do terenu, więc duże terrarium jest dla nich lepsze.
Zresztą wszyscy mają własne zdanie, co do tego jak powinno się hodować pająki, więc nie narzucaj innym swojego zdania, bo i tak to ci nic nie da.
-
Witam,
po pierwsze to nie narzucam nikomu swojego zdania!!!Stwierdziłem tylko że nie spotkałem się jeszcze z takim przypadkiem,następnie zadałem pytanie w co go zaaplikujesz jak będzie L10???Jeszcze mi nieodpowiedziałeś???!Bo z tego co mówisz wynika że terra 40cm wys 14cm szer i 14cm będzie dla niego za małe,jak będzie już L10???
-
Będę go trzymal mniej więcej w 2x większym terrarium nie chce mi się sprawdzać teraz jakie ma dokładnie wymiary ale dobra już koniec bo i tak ta dyskusja nie ma sensu
Uprawnienia umieszczania postów