Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Szalona Blondi

Nazar
    Guest

Re: Szalona Blondi

Wlasnie morda To co pisalem. Nie bylo mnie w domu a ten bez przyczyny nawet caly tylek " ogolil". Na dodatek agresywny jak "fiks kanada"

Wyglada na to ze to normalne zachowanie. Wczesniej pewnie nie zaoserwowalem takiego czegos bo siedzial w niezbyt wielkim faun boxie. A teraz ma miejsce do spacerow

ketnip
    Guest

to samo jest z moją samicą , dzissaj np przebudowała sobie wejście do kokosa i zrobiła zajebiste okopy

herzog
    Guest

Blondi zachowuje się tak przed przygotowaniami do wylinki.Moja robiła to samo.Najpierw dokładnie obchodziła terra...następnie wyczesała włoski a teraz siedzi w jednym miejscu i czeka na wylinke.

krzdab2150
    Guest

A moja podczas wylinki zmieniła zupełnie charakterek.

4 miesiące po zakupie tłukła się po terrarium, budziła mnie w nocy (a mam duże bydle) pukaniem tymi swoimi łapskami. Chrobotała całe noce i często dni.

Potem: weszła w dziuplę, nie ruszała się z miejsca kolejne 3 miesiące i wyliniała. Od tego czasu dalej się mało rusza i brakuje mi szczerze przyznam trochę jej aktywności...

Mam nadzieje, ze jeszcze da czadu!

Nazar
    Guest

Herzog to nie jest zachowanie przed wylinka. To normalne zachowanie blondi tuz i duzo przed wylinka

loko
    Guest

z tesknoty pewnie... one tak maja... zupelnie jak papugi

Uprawnienia umieszczania postów