Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 23

Wątek: Z pudełka do pudełka....

ziu
    Guest

Re: Z pudełka do pudełka....

jak sie boi pajakow to sie ich nie hoduje! a w szczegolnosci brachypelm.
    co bedzie jak urosnie? i bedziesz musial go przesniesc? Ja tylko dobrze Ci radze ale zrobisz jak zechcesz. I nie rzucaj sie tak.

Odp znam jak mowili koledzy, albo lawiej bierzesz pajka i idziesz nad wanne wyposzczasz go tam i lapiesz w drugie moze i szybki jest ale nie ucieknie Ci L1 z wanny

kosiu
    Guest

Co to znaczy wogole boi.....Ja poprostu sie pytam jakie moga byc sposoby by zaoszczedzic mu stresu.....a ty :to niech nie hoduje:.....Cos ci nie pasuje to niezagladaj do moich postow i bedzie pokrzyku albo lepiej zrezygnuj z tego forum jak tak ci zle..................

ziu
    Guest

hmm smieszny kolezka z Ciebie a jakie moga byc sposoby ?!? inne jak nie takie jak dostales przyklady, najlepiej upic pajaka i sie nie bedzie stresowal, setka wodki starczy. Pajaka nie przekladasz codziennie jak go sie przeklada raz na 3 tygodnie to mu sie nic nie stanie heh. Zobaczysz moze jak troche takie banaly opanujesz, czekasz sobie na ciekawy post a tu Ci pisze gosc jak przelozyc L1 ;] no ale nic moje skromne zdanie. Od dzis bede wiedzial zeby do twoich postow nie zagladac jak nie potrafisz przyjac porad czasami krytycznych.

Pozdrawiam.

kosiu
    Guest

To se ku*** czekaj na innym forum.....Czekasz na ciekawy post ojejkujejku nie z***aj sie...........Ja niemoge dlaczego nie morzesz zaakceptowac tego ze nie tylko na tym forum siedza Najlepsi z najlepszych hodowców tu tez sa i ludzie poczatkujacy.....albo to zaakceptujesz albo sobie znajdz porzadne forum gdzie przesiaduja tylko madralscy......

Mefisto
    Guest

Panowie, nie kłóćcie się już - bardzo ładnie proszę... :P

Chciałem jeszcze tylko na koniec zauważyć Kosiu, że nie ma takiego pająka jak vegans. Jest natomiast B. Vagans.

kosiu
    Guest

Wielki madrala od siedmiu bolesci sie znalazł.......................................

kosiu
    Guest

Boze soeki jak widzisz nie pisze najlepiej na klawiaturze to sie nie czepiaj i ty chociaz.........

ziu
    Guest

bueheheheh ty nawet nie jestes poczatkujacy bo Cie prawda w oczy kole ty jestes POKIEMON !!

NIE POZDRAWIAM POKIEMONA

EOF

ketnip
    Guest

przejdźcie sobie Panowie na priva a nie forum zaśmiecacie

Majcher
    Guest

ja wam powiem ze dopiero jaja to przekladac juz duzego- tak l.8 trynidada to sa jaja dopiero. ale nie bede was juz nudzic. l.1 vagans to pikus w porownaniu. co ty kosiu zrobisz jak on podrosnie-sprzedasz chyba??

Uprawnienia umieszczania postów