Strona 4 z 6 PierwszyPierwszy ... 23456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 56

Wątek: znowu piszą o nas...

Mefisto
    Guest

Re: znowu piszą o nas...

Astrahując od cen... Czy zwrócił ktoś uwagę na ostatnią pozycję na tym cenniku?

talullah
    Guest

Ten tekst jest rzeczywiście pocieszny. Ten, kto to napisał wygląda na początkującego polityka, szukającego poklasku. Z tą "tarantulą" to jest tak, jakby to mówił dzieciak z pierwszej klasy. To mieliśmy na wystawach w szkołach: "Tarantula to taki duży, włochaty pająk". Szkoda, że nie wiesz, jaka to gazeta. Może ten artykuł jest zachętą, żeby listonosze grzebali w paczkach?

Deto
    Guest

"Trzeba wówczas jak najszybciej zgłosić się do szpital i powiedzieć lekarzom, jaki pająk ugryzł lub jak wyglądał"
    Będą robić portret pamięciowy? :]

FaUnA_BoX
    Guest

widzieliście?? zaskroniec 100zł a ptasznik do 65 czy jakoś tak hahaha...oczywiście n tym ich cenniku... zaskrońca to ja moge iść złapać nad rzeke ...

DragoN16
    Guest

ja będą do paczek kukać to sie niedziwie że może sie im coś stać :/

zgrzewa
    Guest

zacytowali opis z mojej aukcje heh własnie dodzwoniłem się do nich zeby zrobic mały opr zostałem przeproszony i ma sie to nie powtarzać. Ponoć powołanie się na mnie zniknęło w procesie korekty

Co do opisu to miałem dość dzieciaków pytających mnie czy da się brać na rekę i czy jest grożny więc postrałem sie postraszyć i wyjasnić wszelkie wątpliwości na nie Nie mam ochoty na gry słowne z dzieciakami które wybiorą go tylko dlatego ze ładny lub dla szpanu albo poprostu dlatego ze chcą sobie coś zalicytować.

Mefitso nigdty nie miałem i nie będę miał nic wspólnego z salamandrą, chyba ze na mnie gdzieś doniosą więc proszę mnie nie wyminiać z nimi w jednym zdaniu

zgrzewa
    Guest

a no fakt - kokon został uzyty nieszczesliwie miało byc gniazdo. i tyle w temacie z mojej strony.

OmeN
    Guest

W gazetach jak zwykle piszą o najgorszych, najgroźniejszych, najagresywniejszych i naj naj naj bardziej przejeban... przypadkach Jakby o takichnie napisali, a napisali o łagosnych spokojnych to nikt by ich nie czytał, więc to byłby to za biznes wydawanie gazety ;P Niedługo się dowiemy że zabójcze krzyżaki wielkości piłek do tensa atakują Polske

Mefisto
    Guest

Tak tak - w procesie korekty. :P

Wybacz - takie niefortunne zestawienie już więcej się nie powtórzy. :] Mam jednak nadzieję, że nie odebrałeś tego jakobyś ty był tą "przypadkową osobą".

maga18
    Guest

a jak psa poczta wyslali i zdechl... mi ta gazeta na FAKT wyglada, tylko ona jest tak inteligentna :P

Uprawnienia umieszczania postów