-
znowu piszą o nas...
dostałem od mocno zaaferowanej babci taki oto artykulik kilka dni temu:
.....niestety nie wiem co to za gazeta
jeśli ktoś już o tym pisał to skasujcie tego posta, ale niemiałem kompa przez kilka dni...
-
Re: znowu piszą o nas...
Ale jaja - indianie zatruwali strzały jadem ptaszników? Z tego co wiem kurara to nie jad ptaszników... Nie słyszałem o przypadku śmierci po ukąszeniu. Podobno ktoś w Azji zmarł od gangreny po powikłaniach ale to jakiś tubylec był i są to informacje nie potwierdzone.
Ptasznik=tarantula.... szkoda gadać.
-
tez mi ameryke odkryli ;]
-
gdzieś czytałem, ze zatrówali strzały jadem poeciloterii ale to chyba też w jakiejś takiej gazetce
-
Prędzej Hindusi niż Indianie
-
chociaz cieszy mnie to ze podkreslili ze pajaczki z paczki do wyslania nie uciekna i ze niektore nie maja mocnego jadu.
jak na gazete to bardzo duzo
nie sieja paniki
-
Dark - ptasznik=tarantula, hindus=indianin.... co za różnica :P ?
-
Oni opisują w sumie sam proces wysyłki. Co do poczty też można by napisać dosyć duży artykuł o ich niekompetencji (na szczęscie na mojej poczcie jest super obsługa :-), a na innych to aż strach coś powiedzieć). No i teoretycznie każde zwierze może być niebezpieczne dla człowieka z takim podejściem jakie ma poczta i każdy inny który nie ma z tym bezpośredniego kontaktu.
-
cyt. "Zanipokojony opuszcza swój kokon i odrazu atakuje." A to straszne bestie ledwo z kokonu wychodzą mając kilka milimetrów i żucają się odrazu do gardła ))))))))).
-
tez slyszalem ze smarowali strzaly jadem poecilotheri.Pewnie pomylilo im i mysleli ze w Indiach zyja Indianie ;]
Uprawnienia umieszczania postów