Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Czy przeżyje?

BooYaKa
    Guest

Czy przeżyje?

Ciekaw jestem,czy Kędzior L1,który stracił nóżkę przy wylince przeżyje.Jak oceniacie sytuacje?

Pawloosh
    Guest

Re: Czy przeżyje?

Kierujac sie tym, co napisal w swej ksiazce P. Cieslak, wnioskowac nalezy, ze przy okazji najblizszej wylinki utracona konczyna sie zregeneruje.

Mefisto
    Guest

Jeśli nie dostał krwotoku (limfotoku), to przeżyje.

redknee
    Guest

przezyje przezyje, jeden z moich pajakow podczas linienia stracil 3 nogi, po paru wylinka bylo wszystko tak jak trzeba...niczego nie brakowalo :P

loko
    Guest

nie tylko przezyje ale bedzie mial sliczna nowa nozke juz za 3-7tygodni..

BooYaKa
    Guest

Ale jest jeszcze jeden problem,który zobaczyłem.On ma tą nogę w wylince i ciąga ją za sobą

Szpaq
    Guest

To jak jej wyciagnac nie moze to zgniec ta noge pajak powinien ja w tedy odrzucic, a ta wylinka tylko tej nogi sie trzyma?

Farek
    Guest

Jezeli ma dobre warunki to pewnie przezyje. Po nastepnej wylince czesc nogi sie zregeneruje a po nastepnej bedzie juz nowa, zdrowa noga.

BooYaKa
    Guest

Tak tylko tej nogi.Ale jak ją zgniotę,to jak pająk będzie miał limfotok to nie przeżyje

Szpaq
    Guest

Taki limfotok z odrzuconej nogi jest niegrozny, to prubuj jeszcze zwilzyc ta wylinke ale i tak pewnie trza amputowac (zgniesc) chyba ze chcesz zeby pajak ciagal ta wylinke ciagle za soba.
    Poczekaj az jeszcze ktos sie wypowie.

Uprawnienia umieszczania postów