-
Re: nic prostrzego
Paweł, nikt tutaj nie próbuje podważać autentyczności Hubera, wystarczy poczytać forum Arachnoboards żeby się zorientować skad się tu pojawił. Sprawa początkowo wymknęła się spod kontroli, ale z tego co mi wiadomo wszystko jest na najlepszej drodze do wyjaśnienia sytuacji.
Wydaje mi się, że dalsze drążenie tematu i rzucanie się sobie do gardeł nie ma sensu.
-
Krzyśku, masz rację! Wystarczy poczytać na Arachnoboards.
Chciałbym również zaznaczyć, iż nie było moim zamiarem rzucać się komukolwiek do gardła. Po prostu nie mogłem udać że nie widzę tam ukradzionych zdjęć - przed napisaniem pierwszego posta w tej sprawie na forum publicznym upewniłem się że sdjęcia są rzeczywiście użyte bez zgody właścicieli.
Jednak kiedy kilka razy mnie obrażono, na forum oraz w prywatnej korespondencji, zmieniłem nieco sposób rozmowy z osobami mnie obrażającymi.
To wszystko.
Rzeczywiście chyba czas zakończyć dyskusję.... chyba że okaże się że ten młody człowiek znów coś kręci, wtedy należy to wyjaśnić. Ale mam nadzieję że wyciągnie z tej lekcji jakąś pożyteczną naukę na przyszłość.
-
Paweł ja tylko myszy chciałem pokazać że to nie problem ip zmienić hihihi co do tematu postu ja się nie wypowiadam mi nic nie skradziono hihihih nawet jakbym miał jakąś fotkę któregoś z moich pajączków a ktoś wprowadzony w błąd umieścił by ją gdzieś nie miał bym pretensji.Co innego jeśli strona lub gazeta zawierała by nierzetelne informacje wtedy może bym się troszkę polluł
-
Re: arachnea.pl - kradzież zdjęć
No ja mam tylko nadzieje ze chlopaki z arachnea.pl zapamietaje ta lekcje i wyciagna odpowiednie wnioski, zeby taka sytuacja wiecej nie miala miejsca. Umieszczanie zdjec, filmow, opisow itd na stronach tym bardziej portalach bez zgody wlasciciela jest raz niegrzeczne , dwa "chyba" nie zgodne z prawem. Tak wiec wyjasnienia wlasciciela (zalorzyciela) strony arachnea.pl ze nie jest w stanie wszystkiego sprawdzic sa nie na miejscu.
p.s. Jak nie jestes w stanie sprawdzic to nie dawaj tego na oficjalne strony podpisujac jeszcze swoim logiem.Kazda zamieszczona rzecz powinna byc sprawdzona bez wyjatku.
Strona a raczej osoby ja prowadzace stracily duzo w moich oczach.
p.s 2 panowie z arachnea troche kultury osobistej by sie przydalo (zamiast obrazac lepiej poprzez KULTURALNA konwersacje dochodzic swoich racji - tak robia cywilizowani ludzie) to ty Juraviel zachowales sie jak dzieciak.
----------------------------------------
Warszawa-Bielany
-
Re: PS do pawla
ist ja nett dass Du Dir so viel Mühe gemacht hast so viel zu schreibe, war nur umsonst da ich es nicht verstehe und mir auch nicht die Arbeit machen werde es zu Übersetzen! =;-)
Also, wenn ich Dir auf englisch schreibe, dann antworte gefälligst auch auf Englisch!!
-
Hmm, a tlumaczenie? ;]
Can You translate this to English?
-
ogółem chodzi mu o to że powinniśmy odpisywać w jezyku którym on to napisał, za frajer mu nikt nie podejmnie się tłumaczenia tego (nienawidze tego ścierwowatego języka ale chyba o to mu chodzi)
-
Niech się nauczy polskiego. :P
-
Ok, wiec żeby formalności stało się za dośc, rozmawiałem z Pawłem W. mam nadzieje że i także między nami już teraz jest wszystko wporządku. Przeprosiłem go juz na gg ,ale chce to zrobic także tutaj,nie zasłużył sobie na to żebym go obrażał,bo nic złego nie zrobił ,wykrył nadużycie praw autorskich, za co mu dziekuje. Sprawa z autorami jest załatwiona, pogodziłem sie także do skakanie mi do gardła bez wstępnego wyjasnienia sytuacji. Dało to nam nauczke, głównie mnie ,teraz będe bardziej sprawdzał materiały które do nas napływają.
Ciesze sie ze wspólnego naprawiania błedów.
Miłego dnia życze
Juraviel
-
"ogółem chodzi mu o to że *powinniśmy odpisywać w jezyku którym on to napisał, za frajer mu nikt nie podejmnie się tłumaczenia tego* (nienawidze tego ścierwowatego języka ale chyba o to mu chodzi)"
To juz chyba nie nasz problem
Uprawnienia umieszczania postów