Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 70

Wątek: arachnea.pl - kradzież zdjęć

Mysza1983
    Guest

Re: arachnea.pl - kradzież zdjęć

wystarczy popatrzeć z jakiej domeny to pisał pD9E94558.dip0.t-ipconnect.de nie sądze że jakiemuś terraryście chiało by sie tak kombikować :-)

Juraviel
    Guest

Re: PS do pawla

Więc tak, przemyślałem to wszystko i chciałbym się wypowiedziec, nie są potrzebne dalsze komentarze zamknięcie tematu. Jest moją winą to że to ja wsadzałem zdjęcia, jestem za to odpowiedzialny, moja winą jest to że nie dopilnowałem spraw które powinny zostać dopilnowane, ale nigdy w życiu nie chodziłem po stronach i nie ściagałem zdjęć, by włożyć je na arachnea.pl. Ten serwis zbyt dużo pracy mnie kosztował by robić takie bzdury. Przepraszam wszystkich którzy mogli się poczuc urażeni w jakis sposób dowiadując się o tym, ale nie życze sobie anonimowych wiadomości na gg " czesc złodzieju zdjęć" bo nigdy niczego nie ukradłem i nie mam zamiaru. Zagraniczni autorzy których zdjęcia były na stronie jż dostali maila z przeprosinami, mam nadzieje że posłałem je wszystkim których zdjęcia były na naszej stronie bez ich zgody, bo zaznaczam że nie wszystkie zdjęcia dochodziły do mnie z tego samego źródła, nie które np: od prizza zostały mi przysyłąne przez nich samych. Zdaje sobie sprawę że moja reputacja została nadszarpnięta w jakiś spobób i postaram sie to naprawić. Mail do gościa który nadsyłał mi zdjęcia juz podałem osobom m.in. Martinowi. Teraz oni to załątwiają między sobą. Uważam temat za zamknięty. I nie będe więcej odpisywał w tym wątku. Jeśli ktos chce o tym porozmawiać zapraszam na gg, bądź mail.

Juraviel
    Guest

Więc tak, przemyślałem to wszystko i chciałbym się wypowiedziec, nie są potrzebne dalsze komentarze zamknięcie tematu. Jest moją winą to że to ja wsadzałem zdjęcia, jestem za to odpowiedzialny, moja winą jest to że nie dopilnowałem spraw które powinny zostać dopilnowane, ale nigdy w życiu nie chodziłem po stronach i nie ściagałem zdjęć, by włożyć je na arachnea.pl. Ten serwis zbyt dużo pracy mnie kosztował by robić takie bzdury. Przepraszam wszystkich którzy mogli się poczuc urażeni w jakis sposób dowiadując się o tym, ale nie życze sobie anonimowych wiadomości na gg " czesc złodzieju zdjęć" bo nigdy niczego nie ukradłem i nie mam zamiaru. Zagraniczni autorzy których zdjęcia były na stronie jż dostali maila z przeprosinami, mam nadzieje że posłałem je wszystkim których zdjęcia były na naszej stronie bez ich zgody, bo zaznaczam że nie wszystkie zdjęcia dochodziły do mnie z tego samego źródła, nie które np: od prizza zostały mi przysyłąne przez nich samych. Zdaje sobie sprawę że moja reputacja została nadszarpnięta w jakiś spobób i postaram sie to naprawić. Mail do gościa który nadsyłał mi zdjęcia juz podałem osobom m.in. Martinowi. Teraz oni to załątwiają między sobą. Uważam temat za zamknięty i nie będe więcej odpisywał w tym wątku. Jesli ktoś chce o tym ze mną porozmawiac zapraszam na gg bądź mail.

Zibi
    Guest

W koncu jakies konstruktywne dzialanie... Rosniesz w moich oczach

Awikularia
    Guest

Och, chcialam rozladowac atmosfere, juz tak sie ze mnie nie smiejcie, dobrze?

Zibi
    Guest

Podzialalo 5 postow, ktore nie sa wyzwyskami jest tego dowodem

SDY
    Guest

boze, ilez tu agresji i niepotrzebnych wyzwisk... czytalem wasze wypowiedzi 2 ray a i tak nie do konca wiem o co wam biega....

GALN
    Guest

testuję czy da się z tajwanu napisać ciekawe jakie mam teraz ip

GALN
    Guest

widzisz Mysza1983 jakie proste w poprzednim poście moje ip made in tajwan hihihihi Tylko zapomniałem napisać Wysilam pajkonki tanio dlia colekuf z polska heehe

Paweł Wielądek
    Guest

nic prostrzego

widzę, że niektórzy próbują podważyć autentyczność wypowiedzi Martina (a jednocześnie zaprzeczyć kłamstwom Juraviela i fabrykowaniu przez niego e-maili)

najprostrzym sposobem sprawdzenia czy to nie mistyfikacja jest napisanie do niego prywatnej wiadomości poprzez forum

Uprawnienia umieszczania postów