Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 70

Wątek: arachnea.pl - kradzież zdjęć

Juraviel
    Guest

Re: arachnea.pl - kradzież zdjęć

A co mi tam - biore na siebie moralna odpowiedzialnosc za krowy, ktore weszly w szkode i golebie, ktore sraja na samochody stojace pod drzewami. Wkoncu temu tez ktos musi byc winien, powiedzmy, ostatnich zamachow bombowych w Iraq albo suszy w Bangladeszu - rowniez moze pan wskazac na mnie i arachnea.pl - bo czemu nie? Wszystkiemu i tak jest winny Kaczor Donald

Jedyna wina ktora moze lezec po mojej stronie to za duze zaufanie do znajomego ze Szwecji, ktory mi te wszystkie zdjecia wyslal.

P.S. - Zibi - masochistka z poważna wada wzroku, nie przejmuj sie, nikt nie jest doskonaly, masz napewno inne zalety

Zibi
    Guest

"P.S. - Zibi - masochistka z poważna wada wzroku, nie przejmuj sie, nikt nie jest doskonaly..."
    To zes zablysnal, jak pet w kaluzy;] Musisz wrocic jednak do podstawowki (o ile ciagle tam nie jestes) bo myla ci sie rodzaje: zenski z meskim.

"masz napewno inne zalety"
    Mozliwe, za to ty nie.

Juraviel
    Guest

Nieczytasz dupku co pisze, nie ukrucaj moich wypowiedzi ,tylko znajdź własne - bo to teraz ty powielasz. widać nie stać Cie na nic innego do powiedzenia, zreszta się tego spodziewałem.

Juraviel
    Guest

Zibi- ale nie bedziesz płakał ?) , jak tak to daj cynk to ci kupie traktorek.

Zibi
    Guest

Ehh, Juraviel, nie mam slow do ciebie ;] Twoich wypowiedzi nie skracam, a jedynie rozcinam na 2 czesci, aby latwiej bylo ci zrozumiec. A traktorek sie przyda, nie powiem Dajmy moze sobie spokoj, bo nie o to sie rozchodzi kto sobie bardziej (kolokwialnie powiem) dosra.

Huber
    Guest

Re: PS do pawla

Hello Juraviel,

can you please send me the name and the mail addy from this swedish guy via private mail – thanks in advance!

all the best,
    Martin

Awikularia
    Guest

Hmm, dlaczego Huber ma w profilu, ze jest z Boleslawca???????

morda
    Guest

Może coś musiał wybrać...

Lolowa dyskusja. Paweł i Juraviel - pogadajcie sobie prywatnie na jakiejś giełdzie. Ciekawe kto wtedy będzie "górą"

Paweł - jak mój samiec vagansa - żyje toto jeszcze?

Zibi
    Guest

Moze dlatego, ze slaby z polskiego jest

Dark Raptor
    Guest

Może nie kapował rejestracji i wrzucił to co mu pasowało

Uprawnienia umieszczania postów