-
Re: chcecie dowodów - oto one
Nie ma galerii nie ma problemu, nie bede odpowiadał juz wiecej za czyjeś błedy.
-
Re: arachnea.pl - kradzież zdjęć
To jest zajebisty kraj, Ci którzy chą coś zrobić fajnego pośrednio lub bezpośrednio kradną, a ci którzy zwrócą uwage tak jak Paweł Wielądek opisywani są (tekst pochodzi z głównej strony http://www.arachnea.pl):
"Chciałbym tylko poinformować że informacje dzieciaka lat 13 /z tego co wiem ma 27/ o imieniu Paweł W. są błędne. Jest to mały chłopak /ciekawe czy jak go spotkasz powiesz że jest mały :-] / któremu testosteron uderzył do głowy i nie ma co robić, dlatego burzy pewne rzeczy. na jego nieszczęście wszystko skończyło się dobrze/nie wiem czy tak dobrze/.*"
Mocne słowa.
Pozdrawiam i życze miłego dnia :-).
-
hmmm... Pawel moze i dobrze ze zwracasz uwage na takie sytuacje, ale mozna sie najpierw jakos dopytac czy cos, w koncu On nie sprzedaje tych zdjec za kase agencjom reklamowym czy innym wydawnictwom, wiec nie widze problemu, a wscielkych glosow wlascicieli tych zdjec tez nie slychac.
Juraviel... jesli potrzeba ci zdjec spiderow, moge udostepnic swoje, ja strony nie robie bo mi sie nie chce, nie potrafie, a jak inni skorzystaja z ogladania to tylko sie cieszyc.
-
PS do pawla
jak na 13lat do wyrosniety jestes, ledwo mi sie w drzwi zmiesciles a male nie sa
-
Re: PS do pawla
Wkońcu żaden z was i tak nie wie o co chodzi, Po 1 to nie ja brałem foty od nich. Przysyłał mi je gostek z szwecji od kogo mam pare pająków i myślałem ze jestem z nim w dobrych kontaktach, a on zobligował się dostarczać mi zdjęcia, ja przez własną głupote niczego nie sprawdzałem co spowodowało tą lawine probolemów. sprawa jest załatwiona, galeri nie ma - będzie nowa, a jak już będzie to napisze odpowiednie notki i wtedy każdy się tłumaczył bęzie sam, ja za czyjesz błędy płącił nie bede. TO TYLE
-
-
moze stad ze ta zakichana stronka pojawia sie na dosyc wysokiej pozycji w googlach ;]
-
Watpie, czy M.Huber wpisuje w Google Tarantulas, czy tez podobnie. Chyba nie musi
-
Watpie czy M.H. kiedykolwiek słyszał o TP. A pozatym to nie odchodza ludzie od nas tylko odchodze z TP i przychodza na AP i TCP.
A naprawdę mądry człowiek wie, że nie zarzuca się publicznie komuś, rzeczy których nie potrafi udowodnić. I ty po definicję "mądrego człowieka" sie nie kwalifikujesz. Jeśli komuś podoba SIE serwis arachnea.pl, tym samym NIE jest Mądry? No to gratuluje wyznawania dośc popularnej w Polsce zasady " mądry ten kto wyznaje MOJE poglądy"
To tyle, idź do siebie tam mozesz podyrygować. Ja tak naprawde nic nie musiałbym tu mówić. wystarczy poczytać, co powiedziałeś. Nic durniejszego od tego nie wymyślę. Śmiech, płacz, zgroza i zgrzytanie zębów...
-
Zdaje sie, ze bylo cos tam o moich opisach.
Od razu mowie, ze pozwolilam wykorzystac moje opisy i sa one umieszczone na dyskutowanej stronce calkowicie legalnie.
Uprawnienia umieszczania postów