Strona 2 z 7 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 70

Wątek: arachnea.pl - kradzież zdjęć

Juraviel
    Guest

Re: arachnea.pl - kradzież zdjęć

Zibi ale mnie to nie interesuje co jest na terrarystyce,po co mi to piszesz? zdjęcia nadesłał jego kumpel i wszystko jest rozwiązane, wiec nie wiem po co wsadzasz swoje brydne terrarystyka.com.pl palce tutaj, won mi z oczu.

Juraviel
    Guest

Zibi ty masz problem z głową, nie wsadzaj brudnych paluchów z tp na arachnea i na TCP. A tak żeby twój monitor obejrzał zatkany pysk - prosze o to mail od hubera:

Hello Admin,

Sorry for this, I remember I give you
    pics by my brother, after I noticed copyright.
    So Everything is OK !!

Cheers
    Martin Huber

Mantis
    Guest

Ale wy jesteście udani wszystkiego sie czepiacie (Chyba zaraziliście sie od Fryza LOL) jak jesteście tacy mądrzy zróbcie lepszy serwis od arachnea KAŻDEMU ZDARZAJĄ SIE BŁĘDY Zibi do ciebie stary niemam pytań co cie obchądzą dałnie foty M.Hubera jakby było cos nie tak to on by sie pluł Oj Boże TCP schodzi na PSY

Death
    Guest

Wiesz co, Juraviel... Owszem wszystkim zdażają się pomyłki ( Tobie najwyraźniej, bez urazy, dość często, bo nawet mojego nicka nie umiesz poprawnie przepisać), ale prowadząc taką stronkę powinieneś wszystko po 100 razy sprawdzać, bo ktoś początkujący może faktycznie nie wie do czego, a raczej do jakiej podgrupy należy P. Metallica i potem chodzi i gada pierdoły...

Bez komentarza...

Pozdrawiam!

werni
    Guest

Witam.
    Nie wiem czy zauważyliście, ale strona ciągle jest w fazie rozwoju i wszystkiego na raz nie można zrobić. Błędy zdarzają się zawsze, natomiast przy tak obszernym serwisie jedna osoba nie może być w stanie wszystkich wyłapać. Skoro już ktoś doszukał się pomyłek, to wg. mnie powinien poinformować o tym autorów strony, a nie od razu czepiać się. Jestem przekonany, że prowadzący arachnea.pl nie mieliby nic przeciwko takiej formie korekty.
    Ponadto próba wywołania afery zdjęciowej na podstawie domysłów osób bezpośrednio nie związanych ze sprawą wydaje mi się niepoważne. Osobiście dostarczyłem część materiałów autorowi serwisu i nie mam najmniejszych zastrzeżeń odnośnie poszanowania praw autorskich.

Hwarang
    Guest

mari00sh napisał(a):

> ta cala rozmowa jest bez sensu. na stronie arachnea.pl znajduja
    > sie zdjecia nadeslane przez was a nie wyszukiwane przez
    > redakcje.

To, ze redakcja ich nie wyszukala, nie znaczy ze nie lamia praw.

> chodzi o metallice....jest to serwis DARMOWY! wiec odbijcie.
    > dopoki za niego nie placicie nie macie prawa trzepac sie o
    > niedopatrzenia.

Co za maxymalny burak Po pierwsze, jest w sieci i kazdy ma prawo czepiac sie o wszystko. Po drugi, przyznalbys sie do bledu. Po trzecie, to, ze jest serwis darmowy, nie uprawnia do pisania bzdur

Diabolo
    Guest

Jak juz pisano wyżej, serwis jest wciąż w trakcie budowy i korekcji błędów. Pokażcie mi inny serwis internetowy, ktory przy szybkiej rozbudowie jest całkowicie wolny od błędow.

Jeśli chodzi o zdjęcia - sprawa została chyba wyjasniona.

Uprzedzając reszte zarzutow o lamaniu praw autorskich, wszystkie materiały znajdujace sie na stronie zostaly tam umieszczone za zgodą włascicieli.

Jesli nie macie jakis powazniejszych dowodow niz wlasne domysly, pozostaje wam jedno - nie odzywac sie.

Paweł Wielądek
    Guest

kłamiesz!! po raz drugi!!

już jedno kłamstwo w tym temacie wytknąłem Ci tutaj...

list który rzekomo napisał Martin został sfabrykowany przez Ciebie, oto jego odpowiedź na tąinformację:

I NEVER gave him the permission and I NEVER wrote the mail above. That is a
    fake made by him!!! Seems that he likes to get in deep trouble with me – he
    better shouldn't do this! =;-)
    Can you please give me the link to the forum and I will register and make
    this clear!!

oczywiście nie odmówię koledze i sam sie wypowie na tym forum w tej sprawie...

toniesz we własnym gównie, złodzieju i kłamco

Juraviel
    Guest

Wydaje mi sie że werni napisał wszysco co należało. Wiecej odpisywał na pierdoły nie będe.

Paweł Wielądek
    Guest

chcecie dowodów - oto one

czytam, że to tylko gadanie, że nie mam żadnych dowodów w tej sprawie, że na wszystkie zdjęcia macie zgodę na ich wykorzystywanie....

zapraszam na Arachnoboards.com, a dokładniej tutaj

jeśli to nie wystarczy to mogę zacytować e-maile które dostałem, jednak najpierw zapytam autorów czy moge...

Uprawnienia umieszczania postów