Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Różniece miedzy pajączkami....

SDY
    Guest

Różniece miedzy pajączkami....

Mam 5 kędziorków z jednego lęgu. Dostaja tyle samo jedzenia, mają tą samą tem i wilgotność i w ogóle mają tak smao dobrze... Tlko że 2 z nich są L3 (od 2 dni), 2 L2 a jeden jeszcze chyba L1!!! Z kąd takie (dość) znaczne różnice w rozwoju? Rozumiem że niektóre są słabsze itp itd (darwinizm...) ale żeby aż tak? Żeby jeden był wielkości głowiotłowia drugiego...? Coś chyba nie tak.... Czy mógłby mi to ktoś wyjaśnić?

Hajdi
    Guest

Re: Różniece miedzy pajączkami....

proste

kazdy organizm rozwija sie inaczej .

Norysek
    Guest

Samce dojrzewaja szybciej, tak samo przechodza wylinki

Grażynka
    Guest

myśle ze nie masz racji w tym stwierdzeniu. hajdi ma racje i nic wiecej nie trzeba tutaj mówić

Dymek
    Guest

ja mam emilie i moj kolega ma emilie z tego samego wylegu mamy je od nimf ja mam L2 a on ma L4 i taka sama tmperatura i pokarmu chyba tez tyle samo. a różnica jest spora.

Pozdrawiam Damian

daamiaan@poczta.fm
    Telefon 508633790
    GG 3214841

Być sobą i trzymać swego zdania

x ray
    Guest

............niestety tak juz jest ze pajaki z tego samego kokonu nie rozwijają sie jednakowo ,..powód ..no cóz mozna bu przyklejac rózne teorie ,...ja uwazam ze to cecha osobnicza .....inne zwierzęta z tych samych miotów tez sa róznych wielkosci i róznie sie rozwijaja . Mysle ze to jest normalne zjawisko zachodzace u wszystkich zwierzat.

Uprawnienia umieszczania postów