Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Z życia wzięte... :p

Yeter
    Guest

Z życia wzięte... :p

Kumpel dziś mi opowiedział:
    Wraca wczoraj do domu, patrzy a tam pudełko w którym trzymał vagansa przykryte durszlakiem. Okazało się, że pajączek wygryzł dziure w plastikowym pudełku, ale ze był spasiony to przecisnoł wszystko oprócz 2 nóg i odwloka, i tak popiepszał ciągnąc pudełko za sobą, tata kumpla przykrył go tym durszlakiem żeby nie zwiał. Hehehhee naprawde fajnie to musiało wyglądać

roko
    Guest

Re: Z życia wzięte... :p

mi swojego czasu prysnął dorosly vagans byl na przeprowadzce i jeden dzien zostawiłem go w pudelku wypchnął wieczko odnóżami i sie przecisnął 1 dzien go szukalem;/

wino
    Guest

tak to jest ja bym tak nie chciał
    roko widze ze powruciłes

cyclosternum
    Guest

no ja pamiętam jak mi spie... mój Vagans szukałem go aż 30 min. na szczęscie

morda
    Guest

Mi vagans i geniculata przegryzały pudełka.

ziu
    Guest

powiem szczerze ze duzo slysze o ucieczkach vagansow i wlasnie ich predyspozycje do przegryzanie wszystkiego ;] ciekawe brachypelmy.

Pozdrawiam

Yeter
    Guest

w sumie mnie też mój vagansik przegryzl pudełko, pozniej zmienilem mu z kanciastego na bardziej pozaokrąglane i nie mial jak zacząć wygryzania.

Masa
    Guest

Ja dodam do tej "listy" mojego Crawshayi'a. Stosunkowo niedawno przylapalem cholernika jak sobie otworki wentylacyjne powiekszal w pudelku...)

krzdab2150
    Guest

Kurcze, moje nie chcą gryźć pudełek, ale za to zdarzało się, że odsuwały szybki (np. wczoraj). Może dlatego, że szklane

Awikularia
    Guest

U mnie najwiekszym "przegryzaczem" byl samiec Hysterocrates hercules. Dwa pudelka zniszczyl, zanim go przerzucilam do fauna-boxu. Nozami slychac tez skrobanie innych moich pajakow - od najwiekszych, po najmniejsze po 4 wylince.

Uprawnienia umieszczania postów