Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Muzyka z pajaki

Fifti
    Guest

Muzyka z pajaki

Zrobilem regal zaraz pod wierza, jest na nim duzy subwoofer, na niskich czestotliwosciach wszystko sie trzesie i tak myle czy pajakom to szkodzi w jakis sposob.

maka
    Guest

Re: Muzyka z pajaki

oczywiscie ze tak

Mefisto
    Guest

Pająki się czują, jakby miały trzęsienie ziemi. Tym bardziej, że są bardzo wyczulone na drgania.
    Mogą się przez to stać bardziej agresywne.
    Najlepiej przenieś terra albo wieżę.

Yeter
    Guest

Nie wiem czy to jest tym spowodowane ale w pokoju miałem dość mocne basy i wszystkie pajaki sa mocno nadpobudliwe nawet smithi i kedzior.

Mariush
    Guest

Jak nie miałem pająków to wyciskałem z woofera ile się dało, ale jak tylko pajączki zamieszkały ze mną to woofer na off. Moim zdaniem dla pająków muzyka nawet nie głośna jest naprawde dużym stresem...

cochin
    Guest

moje pajaki lubia muzyke, jak puszczam jakies fajne kawalki to wychodza z kryjowek. niektore nawet bujaja sie do rytmu

pozdro :P

Grażynka
    Guest

moja geniculata przystawia łapke do sszyby ;] tak jakby słuchała ;]

SHERON
    Guest

Muj smitek jak słyszy techno to kórde jazduje jak na dyskotece wywija nuzkami i skacze do okoła siebie widocznie mu słuzy techno :]

Diabolo
    Guest

czy wy czytacie to co piszecie?:|

marco_tbg
    Guest

Fifti wogóle wiesz zrób sobie terra z osb czy czegoś takiego i wpierdziel tak z 30cm basa to te twoje pająki będą linieć co 12 godzin.
    Wogóle się dziwię co poniektórym genialnym posiadaczom ptaszników, że na hyde parku nie ma jeszcze tamatu: lista przebojów dla ptaszorów.
    Oj ludzie....

Uprawnienia umieszczania postów