-
Muzyka z pajaki
Zrobilem regal zaraz pod wierza, jest na nim duzy subwoofer, na niskich czestotliwosciach wszystko sie trzesie i tak myle czy pajakom to szkodzi w jakis sposob.
-
-
Re: Muzyka z pajaki
Pająki się czują, jakby miały trzęsienie ziemi. Tym bardziej, że są bardzo wyczulone na drgania.
Mogą się przez to stać bardziej agresywne.
Najlepiej przenieś terra albo wieżę.
-
Nie wiem czy to jest tym spowodowane ale w pokoju miałem dość mocne basy i wszystkie pajaki sa mocno nadpobudliwe nawet smithi i kedzior.
-
Jak nie miałem pająków to wyciskałem z woofera ile się dało, ale jak tylko pajączki zamieszkały ze mną to woofer na off. Moim zdaniem dla pająków muzyka nawet nie głośna jest naprawde dużym stresem...
-
moje pajaki lubia muzyke, jak puszczam jakies fajne kawalki to wychodza z kryjowek. niektore nawet bujaja sie do rytmu
pozdro :P
-
moja geniculata przystawia łapke do sszyby ;] tak jakby słuchała ;]
-
Muj smitek jak słyszy techno to kórde jazduje jak na dyskotece wywija nuzkami i skacze do okoła siebie widocznie mu słuzy techno :]
-
czy wy czytacie to co piszecie?:|
-
Fifti wogóle wiesz zrób sobie terra z osb czy czegoś takiego i wpierdziel tak z 30cm basa to te twoje pająki będą linieć co 12 godzin.
Wogóle się dziwię co poniektórym genialnym posiadaczom ptaszników, że na hyde parku nie ma jeszcze tamatu: lista przebojów dla ptaszorów.
Oj ludzie....
Uprawnienia umieszczania postów