-
Re: Skąd wiadomo???
Ja moje pierwsze pajączki-maluszki umieściłem w terrarium 15X15 (każdy w innym). Na drugi dzień wszystkie pochowały się za kawałkami kory, karmienie stało się koszmarem. Jeden spadł. Lepiej w małym - podrosną, to je przeniesiesz.
Wyobraź sobie np. karmienie małego kotka myszką na boisku piłkarskim. Trudno?? Chyba tak!
-
Atmosfera panująca na tym forum jest naprawde dziwna... Gdybym wiedział ze rozmowa pójdzie w tym kierunku z pewnością nie zadałbym tego pytania, które moim zdaniem wcale nie jest głupie. Faktem jest ze nie koniecznie trzeba przesadzać co kilka wylinek do nowego większego terra,mozna go wsadzic do duzego od razu.
Ale najlepiej bedzie jak zakonczymy wreszcie ta dyskusję.
A z tym [OT] ( chyba Omiń To) to moim zdaniem dobry pomysł, chodź lepszym rozwiazaniem byłoby w ogóle nie umieszczać takiego posta. Bo naprawde nie sztuką jest kogoś ośmieszyć czy wyśmiać...
Pozrdawiam Wszystkich i mam nadzieje że mi wybaczycie
-
-
Tak wsadź takiego pajączka po 1 wylince do terra 30X30. A później możesz o nim zapomnieć.
Druga sprawa. Ptaszniki to nie chomiki, czy szczury, podóżowanie i zwiedzanie nie leży w ich naturze. Zwykle okupują jakąś norę, z której wychodzą tylko na polowanie. Nie jest im więc potrzebne wielkie terrarium, a ty zaoszczędzasz pieniędzy i miejscja w domu. Logiczne, nie ?
-
Ej czemu sie klocicie......czy pajakom na wolnosci podrzucaja jedzenie pod nos ...racczej nie:/wiec o co chodzi........................wsadz go do jakiego chcesz.......................
-
Zabawne że według was głupie pytanie wywołało taką dyskusję... Tak pozatym chciałem po raz kolejny żebyśmy ją zakończyli...
Uprawnienia umieszczania postów