Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Jak poznać że napełnił bulbusy

Azzurreeuss
    Guest

Jak poznać że napełnił bulbusy

A wiec sprawa wygląda nastepująco mam samca versi, dorosłego od 3tyg, jak do mnie przyjechal wsadziłem go do terrarium i on od razu utkał sobie pajeczyne (taka prowizorka) i siedzi sobie na niej juz kilka dni. Wsadziłem go razem z terrarium do dużego terrarium z samicą, ale nie widze żeby on miał ochote ani żeby samica miala ochotę bulbusy mu widac, ale nie wiem jak rozpoznac czy sa napełnione?? Help
    czy mam jeszcze czekac czy samica nie jest w jego typie:P

Pozdro

Azzurreeuss
    Guest

Re: Jak poznać że napełnił bulbusy

moze jak bede je dopuszczał to wywabic samice z pajeczyny zeby sie widzialy:P
    bo jak na razie sie nie wyczuwają ;((

wino
    Guest

kopulacja to długotrwały proces
    jak ty poznasz dziewczyne to ona tez odrazu nie leci z toba do łóżka

Azzurreeuss
    Guest

wino napisał(a):

> kopulacja to długotrwały proces

ile to może potrwać?? Ja lubie wszystko szybko ]:->

Awikularia
    Guest

Mozliwe, ze samiec nie jest jeszcze napelniony. Jeden z moich samcow A. versicolor napelnil bulbusy po raz pierwszy dopiero po dwoch miesiacach od ostatniego linienia. A jak poznac, czy pobral nasienie... W ktoryms z rogow terrarium powinny byc po takim procesie poniszczone pajeczyny. Nie kryjowka, w ktorej on siedzi, tylko taki jakby namiocik w rogu, zniszczony zaraz po napelnieniu.

Azzurreeuss
    Guest

Teraz robiłem zadanie do szkoly ( w terrarium sie cos poruszyło wiec szybko podbiegłem i jedyne co zdążyłem zobaczyc to samice w pozycji grożącej przed nią samiec i zaczał przed nią uciekać i bebnic. Jak myslicie zrobił swoje?? kiedy znowu próbowac je dopuscic?? Znowu wszystko przez tą cholerną szkołe ach......

Awikularia
    Guest

Sprobuj za tydzien, nakarm przy tym oboje.

Uprawnienia umieszczania postów