Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Gdzie kupić?

Maniak
    Guest

Gdzie kupić?

Gdzie kupić mączniaki? Chodzi mi o typ sklepu (zoologiczny, wędkarski itp...). Dotychczas karmiłem mojego murinuska świerszczami ale są dla MNIE za szybkie (właśnie zwiały mi 3). Czy mączniaki będą dobrym pokarmem?

Mefisto
    Guest

Re: Gdzie kupić?

Ja kupuję w zoologicznym. Ale prędzej czy później i tak będziesz musiał się nauczyć karmienia świerszczami, bo pająk podrośnie.

talullah
    Guest

Mączniaki można dostać czasami w sklepach zoologicznych, ale nie we wszystkich. My małe mączniaki wyhodowaliśmy przez przypadek - rozsypała się mąka w szafce, a my zauważyliśmy to po bardzo długim czasie. Już były w mące larwy. Co do apetytu pająka na mączniaki to trudno wyczuć. My mamy 10 pająków różnej wielkości i różnych gatunków i tylko B.smithi L3 je mączniaki. Reszta woli świerszcze.

Masa
    Guest

Maczniki...tak to sie chyba poprawnie pisze

Awikularia
    Guest

Hmmm, swierszcze sa dla ciebie za szybkie a wziales sie za P. murinus? Cos mi tu nie pasuje.... :/

maka
    Guest

maczniaki sa takze dostepne w sklepach wedkarskich,ale dosc drogie..........
    najlepiej kup na forum............sa dobrym pokarmem........smialo karm nimi pajaczka,jednak jak podrosnie to dostosuj wielkosc pokarmu do wielkosci pajaka.....

rastafaq
    Guest

No właśnie, skoro świerszcze są za szybkie to Ty musisz się poruszać tempem wolniejszym od żółwiego.

Bor
    Guest

Tylko czekać aż murinus da Ci lekcje szybkiego ruchu.

Maniak
    Guest

Z murinusem problemów nie mam bo nie skacze 20 cm w górę tylko szybko biega.

talullah
    Guest

Jeśli jeszcze nie skacze to poczekaj, jak podrośnie.

Uprawnienia umieszczania postów