-
Re: hybrydyzacja - spostrzezenie
Baku, gdzieś coś czytałeś o genetyce, ale tak naprawdę nie wiesz co piszesz. Pomijam już twoją stylistykę hip-hopowca i błędy ortograficzne.
-
Baku ===> zanim zabierzesz się za pisanie pracy magisterskiej (miejmy nadzieję używając Worda) popraw błędy na swojej stronce, bo nieco zaniżają twoją wiarygodność jako człowieka wykształconego. I nie obraź się, ale nie ja pierwszy zauważyłem, że twój polski kuleje, a jak dalej będziesz robił byki na poziomie podstawówki to nie dziw się jeśli niektórzy nie będą cię traktować poważnie.
Jeśli naprawdę chcesz się zająć na poważnie tego typu badaniami to powodzenia, może rzeczywiście kiedyś napiszesz dobrą książkę. Pozdro
-
Ja właśnie zaczynam krzyżować mojego pajączka z muchą. Ciekawe co z tego wyjdzie
-
udowodnic wsumie ic bo no "znania siena genetyce" b duzo mi brakuje ... poprostu nie lubie textów wstylu - 16 latek bawi sie w naukowca i gówno o tym i tak wie ..
a z tym wiąze swoją przyszłość i będe robił wszystko co mi przyjdzie do głowy nawet jak jest to głupie ... np taki patent z metanabolem 0-- moze gł;łupie sam wkoncu z tego zrezygnowałem ale dzienki temunauczyłem sie troche o funkcjonowaniu mienśni pajęczych :] czyli jestem nA + - DLATEGO TERZZ NAPISAŁEM ZE NIE TYLKO NA UDANYCH EXPPERYMENTACHOPIERA SIE POSTEMP :]
-
no tak avi :] tak terz będzie - ksiązka przed wydaniem jest przeciesz sprawdzana , a pisać całość będe w wordzie :] ps : nawet juz mam zaczątek na stronie ( z błędami :] ) ale będzie to wszystko rozwiniente i wogule lepiej napisane :]
no i wiencej aspektów , np -to juz pewne - będzie rozdział o arachnofobii i leczeniu tego :] przyjaciułka z psychologii zaoferowała sie pomuc :] wienc narazie jestem dobrej mysli :] ....
-
w pewnym sensie tak :] ale niedługo sie to zmieni ... dopiero w tym rokumam genetyke+ hodowle invitro + gen genomy wiec sie coś dowiem
-
kiedyś poprawie , a co do wiarygodności .. hmmm to jest twoja decyzjaczyuznasz to co pisze za wiarygoodne , a na moje zycie duzego wpływu to nie ma ... a gadanie wstylupopraw ortografie to tak jakbyś mówił człowiekowi na wusku " niemów ze nie mozeszwejść po schodach - to takieproste "
-
obstawiam ze najedzony pająk i martwa mucha
-
a ja mysle ze pajak i jego qpa :]
-
Baku jest dobry 5 odpowiedzi pod rząd. Rewelacja.
Uprawnienia umieszczania postów