Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Atak Pająków :D

Mieszany widok

Bor
    Guest

Re: Atak Pająków :D

Nie wiem, nie przypomne sobie tytułu. :-/

cyclosternum
    Guest

spiderman to jest dopiero postac ale ja wole komiksy. a jesli chodzi o "Atak PAJĄKÓW" to po dobrych opiniach na jego temat zaczynam go szukac:-)

PMajdan
    Guest

TOXIC AVENGER 2 !!!! Najlepszy...

SHERON
    Guest

FILM??To była parodia!!!!!! Ogólne osmieszenie terrastyki co za głupek wymyślił te odgłosy wydawane przez pająki kórde kwiczały jak jakieś świnki !!!!!

Deto
    Guest

Gratuluje poczucia humoru...
    Mi się bardzo podoba "Atak Pająków" bo to taka nowsza wersja gremlinow tylko ze z pajakami
    A klasyką jak dla mnie jest ww. "Martwica mózgu"

Adam Fojcik
    Guest

W "Ataku pająków" jest wiele bardzo cieakawych scen...mnie się szczególnie podoba ta, w której gościu ucieka na motorze przed skakunami jadąc po pustyni - owszem, jego motorek zostawia ślad, lecz chyba konsultant ds.Pająków ( o ile wogóle jakichś był) stwierdził, że pająki są tak lekkie, że nie zostawiają śladów na piasku Czyli jednym słowem, montaż dość nieudolny

Awikularia
    Guest

Mnie zastanawialo zawsze jedno - czemu te pajaki na "horrorach" zawsze skrzeczą lub piszcza.....

spider13
    Guest

reżyserzy którzy kręcą takie filmy robią je dla zwykłych ludzi nie dla terrarystów i gdyby nie było kwiczących podkładów dla zwykłych ludzi to oni uznali by film za żle zmontowany a to zmniejszyło by oglądalność ale to jest śmieszne gdy pająk kwiczy jak świniak

Awikularia
    Guest

No wlasnie o tym mowie. Mnie od zawsze zastanawialo, czemu wszelkie robactwo na filmach strasznie kwiczy, przez to filmy mi sie nie podobaly. Zdaje sie, ze na filmie "Anakonda" ten waz tez jakis glos z siebie wydawal....

Baku
    Guest

morze grechotał :]:]

codo klasyków to texańska masakra piłą mechaniczną 6 rulez :]

Uprawnienia umieszczania postów