Strona 8 z 8 PierwszyPierwszy ... 678
Pokaż wyniki od 71 do 79 z 79

Wątek: Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)

cyclosternum
    Guest

Re: Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)

albo zamknij terra na cztry spusty lub cztery kłudki ;-)

krzdab2150
    Guest

będzie dobrze wymyślone. Poza tym będę tam pilnował. Wszystko urzadzimy ok pod warunkiem, ze jakos o tym pogadamy, a tymczasem

PS: Dominik - rozładował mi się telefon, nie mam jak się do Ciebie dodzwonić - jestem w chacie, wpadłem do kafeji żeby tylko to napisać. [sorki za te wtracenie, ale nie mam jak inaczej sie z nim skontaktowac - to ostatni raz!!]

talullah
    Guest

U nas na wystawie są trzy osoby oprowadzające i jednocześnie pilnujące. Ponieważ wystawy są w szkołach, więc odbywają się w jednej sali. Z klasą wchodzi nauczyciel i też pilnuje. Mniej więcej na jedną godzinę lekcyjną wchodzą po kolei dwie klasy. Nie mieliśmy kłopotów z dotykaniem terrariów. Pająków nie wyjmujemy. Poza terrarium pokazujemy tylko owady: karaczany, paryczaki, straszyki i modliszki.

ross
    Guest

Jak koles jest bardzo zawziety i gdzies uslyszy ze na pajaki trzeba miec odpowiednie dokumenty(chodzi mi o cites na brychelmy). To mozesz miec problemy. Co innego gdybys mial np weze i bys mial na nie wszystkie papiery wtedy mogl bys sie do niego usmiechnac odwrocic sie na piecie i wyjsc przynajmniej ja bym tak zrobil

Mefisto
    Guest

Na posiadanie pająków nie trzeba mieć żadnych papierów. Sąsiad - choćby nie wiadomo jak się uwziął - moze mu naskoczyć.

spider13
    Guest

teraz sprawa jest załatwiona on sie mnie nie czepia a ja di niego nic nie miał a ja nawet rozumiem jego zachowanie on poprost sie bał nieznanego

krzdab2150
    Guest

papier ze Starostwa na brachypelmy jest. Na wszelki wypadek zarejestrowałem. Jak jakiś niedoinformowany gość w stylu sąsiada spidera13, czy też nasłani stróże prawa do mnie zapukają, to przynajmniej nikt nie powie, że mam "nielegalne" pająki! W tym kraju wszystko jest możliwe!

laska
    Guest

eeetamm...Spider13 pójdzie po mnie(mieszkam od niego 30 metróm) i pójdziemy sobie pogadać z tym gościem o ptasznikach.Co z tego,że jestem w jego wieku,gdy moim agumentem jest 1,87 wzrostu?

pac
    Guest

ales sie odezwal po 3 miechach..

Uprawnienia umieszczania postów