Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 79

Wątek: Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)

Bor
    Guest

Re: Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)

Hmm.. a w jakich szkołach robicie te wystawy? Ja najchętniej odwiedziłbym wszystkie prócz podstawówki. Czyli gimnazjum i dwie szkoły średnie (w naszym mieście). Przedstawiłem pomysł dobrej znajomej, bardzo jej się spodobał i uważa, że to znakomity pomysł.

spider13
    Guest

wystawa sie odbędzie w sobote w następnym tygodniu jeżeli dyrektorka sie zgodzi ale zgodzi sie napewno i odbędzie sie chyba w gimnazjum w Międzyzdrojach do którego uczęszczam a dokładny adres i date podam później bo musze pogadać z nauczycielką od biologi bo to ona załatwia nam miejsce

talullah
    Guest

Spider 13! Ja to wiem i wierzę, że ty potrafisz się zajmować pająkami. Jednak ludzie chyba nie wiedzą, stąd sąsiada wątpliwości. U nas na wystawach zawsze było sporo klientów, którzy wpadali z hasłem "tarantula to taki duży włochaty pająk". Chodziło mi w mojej uwadze tylko o to, żebyś ludzi sprowadził na drogę prawdy, czyli uświadomił im co jest co. A droga edukowania niedowiarków czasami bywa trudna. Ale myślę, że dasz sobie radę.

talullah
    Guest

Bor, dlaczego chcesz ominąć podstawówkę? Wierz mi, że to najbardziej ciekawskie i chętne dzieciaki. Ja z gimnazjum i liceum nie mam specjalnie miłych wspomnień. Ci starsi uważali, że już zjedli wszystkie rozumy, a maluszki naprawdę łykały wiedzę.

modliszka
    Guest

Pecha masz ;p.
    Moi sąsiedzi jak niekiedy przyjdą po cos albo spotkam ich na klatce to się pytają jak tam moje zwierzątka, a niekiedy sobie je oglądają.
    Więc ja nie mam problemów z sąsiadami.
    I tak nie wszyscy wiedzą

spider13
    Guest

gadałem z nauczycielką od biologi wystawa sie odbędzie w sobote w następnym tygodniu a wystawa odbywa sie w gimnazjum ale wszyscy na nią mają przyjść nietylko uczniowie gimnazjum

Bor
    Guest

Może i masz rację talullah. Domyślam się, że ze strony liceum dochodziłyby najróżniejsze, mało ciekawe uwagi i żarty. Jeszcze pomyślę, mam czas. Biorę pod uwagę raczej wiosnę.

spider13
    Guest

wolał bym zrobić tę wystawe w podstawówce bo dzieci lepiej przyjmowały wiedze bo jestem od nich starszy a w gimnazjum było by innaczej

Saurus
    Guest

a poza tym predzej takiemu z gimnazjum czy liceum przyjdzie do glowy "świetny zart" aby wypuscic murinusa gdy powiesz, ze jest jadowity i agresywny...

spider13
    Guest

dlatego właśnie terraria będą w odległości że bedzie dobrze widać pająki ale nie na wyciągnięcie ręki

Uprawnienia umieszczania postów