Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 79

Wątek: Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)

talullah
    Guest

Re: Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)

Uwaga! Zaczynacie być agresywni. Siłą i zastraszaniem nic nie zdziałacie. Sąsiad jest tylko niedouczonym facetem. Dzwoniąc do niego możecie tylko pogorszyć sprawę, bo naruszycie jego prywatność. Facet może posunąć się do doniesienia na policję, do Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami. Może też pofatygować się do szkoły i po prostu naskarżyć dyrekcji. Naprawdę lepiej zacząć od ugody z pomocą rodziców. Jeśli rozpęta się wojnę to skutki mogą być niemiłe i długotrwałe. Będzie to "oko za oko". Piszę to dlatego, bo jestem od Was trochę starsza i wiem, czego można się spodziewać po ludziach. Wojna, wprawdzie teraz w modzie, ale nie jest najlepszym wyjściem z sytuacji. Okłamywanie sąsiada też nie jest genialnym wyjściem. Mówiąc mu, że pozbyłeś się pająków, pozbawiasz siebie prawa do prywatności i własności. To tak samo, jakbyś obciął włosy, bo sąsiadowi nie podobają się długie.

daf
    Guest

Jak pójdzie do szkoły to co...gówno. Dyrektor może skoczyć na te pająki. Spider13 gdybym mieszkał w świnoujściu to bym bardzo chętnie odwiedził twojego sąsiada.

popekjr
    Guest

talullah ma racje. opanujcie sie. facet powiedzial swoje "glupie" zdanie i tyle. nic z tym nie bedzie pewnie robil.
    ...to my polacy...

spider13
    Guest

wiem to był głupi pomysł z powiedzeniem mu o pozbyciu sie ich ale nauczyciele wiedzą co choduje i miałem zrobić wystawe bo oni chcieli je zobaczyć
    p.s. ze szkołą nie było by problemy bo pani od biologi zaczeła by mnie bronić i koleś dostał by ochrzan za to że na mnie kapuje

spider13
    Guest

a wracając do murinusa tu nie chodzi o wiek tylko czy potrafie sie nim zająć

talullah
    Guest

Spider13! Co do wystawy, to nie rozumiem, jaki wpływ na to czy będzie, ma ten sąsiad? Staraj się zrobić tę wystawę, bo to nie tylko utrze nosa sąsiadowi, ale też wielu ludziom otworzy oczy. My też robimy wystawy w szkołach już od dwóch lat. Nawet nie wyobrażasz sobie jak zmienia się pogląd na pająki ludzi w różnym wieku. My robimy wystawy w szkołach różnego stopnia. Przychodzą też dzieciaki z "zerówki" i rodzice. Masz dużą satysfakcję, jak wchodzi jakiś maluch z płaczem, że nie chce, a po obejrzeniu wraca i ciągnie mamę.

spider13
    Guest

ja chcem zrobić tą wystawe żeby ludzie przestali sie bać pająków i patrzyli na nie innaczej hodzimi o to samo co tobie talullah
    p.s. może ta wystawa otworzy sąsiadowi oczy

PMajdan
    Guest

Wystawa tego nie zmieni :/ hyhyhyyhyy Jak by powiedziec: spider13 , to tak jakby Twoja pani wychowawczyni w gimnazjum czy tam podstawowce powiedziala ze zrobi klasowke, zebyscie sie oswajali i na przyszlosc jej nie bali :]

spider13
    Guest

klasóka to nie to samo ale może ludzie skonczą mówić że ptaszniki przyjmują forme przetrwalnikową

spider13
    Guest

i zostane przy radzie talullah

Uprawnienia umieszczania postów