-
Re: Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)
własnie dołanczam się do pytania lugera bo nigdy o tym nie słyszałem .
-
Spider13 wiesz co nie przejmuj się bo teraz ludzie są tacy, że jak oni czegoś nie mają albo coś, to nikt nie może tego mieć i zaraz im przeszkadza i się muszą przypie... do innych ! A ta formaprzetrwalnikowa to co to do hu... jest bo nie słyszałem o takim czymś. (może spider owija sie pajęczyna i zamienia sie w kokonik, a jak jakiś upierdliwy sąsiad się interesuje to wychodzi i go zasysa jak świerszcza) (^_^)
-
Ja raczej przychylam się to wypowiedzi talullah. Ludzie się boją nieznanego i naoglądali się za dużo telewizji...
-
a ja ci napi8sze prosto z mostu ten Kut... (twój sąsiad) ma tyle do tego co zeszło roczny śniek do wczorajszej kupy pana LWA RYWINA,tym bardziej zę mieszkasz w domku jednorodzinym. JA naszczęscie niemam takich sąsiadów:-). a nawet mi kiedys kase porzyczył na pająka PS. a co to ta forma pzetrwalnikowa?????????????????? szatańskie POZDRO
-
"Zakaz hodowli ptaszników w mieszkaniach komunalnych" no nieźle się ubawiłem.
-
ja bym go olal mozesz dalej hodowac i nic w tej sprawie zrobic nie moze.
powiedz mu ze przez ugryzienie ptasznika nikt nie zmarl i ze psy sa o wiele grozniejsze.no fakt Twoj wiek sprawia ze sam sobie rady nie dasz,musza Cie poprzec rodzice-jak to napisal Bzyk.
bo szczerze mowiac jakbym sie nie znal na ptasznikach a ktos w twoim wieku hodowalby je to ogarnalby mnie lek, ze jestes za mlody itd itd.Niech rodzice powiedza ze znaja sie na tym i nic sie nie stanie ;P
-
Z drugiej strony 13 lat i murinus w hodowli to trochę dziwne.. ;-P Ale cóż, może i jest odpowiedzialny...
-
ja go zwyczajnie pierdo.... mam go gdzieś i to co mówi a wystawa sie nieodbędzie a wszystkim powiem że je sprzedałem
-
Dobra, dobra dopiero włączyłem komputer i taki news z rana!!
Znaczy się powiem tak: nie wiem co powiedzieć. Wydawało mi się, ze ten gosć (sąsiad spidera13) jest raczej normalnym facetem. Teraz widzę, że prezentuje po porstu przetrwalnikową formę ... głupoty.
Ale chyba nie można odiberać mu prawa do bycia [cenzored]. Pzez takich jest w życiu mimo wszystko ciekawiej!
A wogóle to był cenny sygnał, mamy społeczeństwo jakie mamy, sądsiadów też nie każdy z nas mógł sobie wybrać [Dominik mieszka w domku, a wolność Tomku w swoim domku]
-
Właśnie spider!! Powiedz, żeby spierdzielał z tą swoją Sabą z podwórka! Pies może przybrać formę agresywną, a ty możesz czuć się zagrożony!!
Uprawnienia umieszczania postów