-
Re: Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)
ale ja mieszka w domku jednorodzinnym z dużym podwórkie i mówiłem że jest za zimno żeby one przeżyły uciekając ale on zaczoł mówić coś że ptaszniki przyjmują forme pzetrwalnikową już nie chciałem mu mówić że jest popierdo.... a wszystkim powiem że sprzedałem ptaszniki bo starzy sie wkórzyli i bedzie dobrze a na sąsiada leje i niesłucham jego uwag bo nawet moi rodzice powiedzieli że to moja sprawa co choduje i czy to jadowite czy nie
-
i chyba wystawa sie nie odbędzie
-
rodzice powiedzieli że to moje zwierzaki i nikt z sąsiadów nie zabroni mi ich hodwli
-
A Ty poiwed zsasiadowi zeby psa exterminowal bo Cie moze ugrysc bydle
-
Współczuję z powodu sąsiada. Jeden wniosek wynika z tego, że nie należy się chwalić, bo ludzie się boją tego, czego nie znają. Facet sobie ubzdurał, albo usłyszał o formie przetrwalnikowej bakterii i coś mu się pomyliło. Po drugie Ty jesteś bardzo młody, więc podejrzewam, że ten kolega od sąsiada też. Nie był on w stanie przetłumaczyć ojcu, że "nie taki diabeł straszny, jak go malują". Innaczej rodzice rozmawialiby z wami gdybyście byli dużo starsi. Ten sąsiad może być dość upierdliwy i nawet zgoda i pełna aprobata Twoich rodziców może nie pomóc. Gość może narobić smrodu. Może Twój tata, albo mama, mogliby pogadać z sąsiadem, że hodowla jest pod ich kontrolą i nic się nie stanie.
-
Coz wspolczucia..nie ma to jak upierdliwy plebs.....
Watpie by Cie wysluchano bo twoj wiek nie przemawia za tym by sasiada przekonac,ale zycze powodzenia!!
-
Ja mówie niektórym znajomym, niestety oni informuja również innych i tak się to rozchodzi. Goście mamy nawet przychodzą oglądać.. Jednak mimo wszystko, byli oni póki co zafascynowani, że coś takiego hoduję.
-
Pragnę dodać, że mieszkam w bloku. Wydaje mi się, że o ptasznikach wie tylko sąsiadka obok (mieszkam na ostatnim piętrze). Chyba, że już rozniosła dalej.. Mimo to, ona jest w porządku. Często do mnie zagaduje, fascynują ją moje włosy (mam długie). =D
-
spider13, olej go...
jeżeli nie dotrą do niego żadne argumenty to poprostu zignoruj jego pretensje.
-
A tak wogóle co to jest ta forma przetrwalinkowa??
Uprawnienia umieszczania postów