-
Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)
Dzisiaj kumpel dokładniej przed chwilą poprosił mnie nachwile do chaty no i wchodze a tu jego stary na mnie że on niechce żebym ja chodował ptaszniki bo boi sie że one do niego przejdą jak uciekną i że to niebezpieczne.To ja mu mówie że choduje tylko takie ktore mają jad porównywalny do użądlenia osy oczywiście nie powiedziałem mu o murinusie i zaczoł pier..... że ptaszniki przyjmują forme przetrwalinikową i coś tam jeszcze.
p.s. powiedzcie czy byliście kiedyś w takiej sytuacji?
-
Re: Jejku jakich ja mam sąsiadów ;)
..........nie,...... bo sie nie chwalimy nikomu. :P
-
Ja naszczęście nie mam takich problemów bo mieszkam w swoim domku ;]
-
Stary ja Ci powiem tak, o moich pająkach wie tylko kilka osób (moich znajomych), a sąsiedzi mnie typowo pier... (chodź ptaszniki powinny mieć usuwane kolce jadowe, gdzieś tak czytałem). A jak się coś przyburzą to po mnie to spłynie i powiem, że ja nic takiego nie hoduje bo mam ARACHNOFOBIE ;P i że są źle poinformowani !
-
No to masz duży problem,szczególnie z racji młodego wieku. Musisz jak najszybciej znaleźć jak najwięcej argumentów. Najlepiej jak by cię wsparli rodzice bo sam sobie może sobie nie poradzić.
-
rodzicom powiedziałem i powiedzieli że nic mu do tego co hoduje i czy to jadowite czy nie ,a tak pozatym to pżeciesz to był mojego kumpla stary więc to mój kumpel mu powiedział
-
i jeszcze jedno ja ronie wystawe w szkole z krzdab2150 i dlatego ludzie o tym wiedzą
-
No to Ci powiem z przykrością, że hodowla ptaszników w mieszkaniach komunalnych jest zabroniona! Więc jak się będą dalej burzyli to raczej ściemniaj że się ich pozbyłeś bo mogą bć problemy
-
a gdzie ty omen taka bzdurę wyczytałeś?? podaj konkretną ustawę i artykuł
-
Poszukam ale wydaje mi się, że teraz jak do tej Unii weaszliśmy to tak jest! Poszukam i Ci napisze pppppp
Uprawnienia umieszczania postów