-
Re: Irminka - dziwne zachowanie... ?
a ja mialem np taka sytuacje z cambridgem jak wiadomo sa podobne bardzo jak z wygladu (mlode) tak i z zachowania.
U mnie cambidge Ciagle siedzial w kryjowce bo mial ok 25oC, sprzedalem go koledze u niego jest ok 28oC bez dogrzewania pajak jest bardzo aktywny robi sobie wycieczki po terra i ciagle go widac :] takze sprobojcie podniesc te kilka oC i moze zobaczycie czesciej swoje irminki ;]
Pozdrawiam.
-
U mnie jest 28 C i pająk ciągle siedzi schowany.)-;
-
No irminka znowu dzisiaj dała dyla ze słoika... podobnie jak za 1. razem... podniosłem pokrywke, zeby wyjąć niezjedzonego maczniaka i tylko otworzylem, juz byla na biurku, z biurka na dywan i pociskała pod szafke... ale zrobiłem sobie 'łapajke' ;-))) z obcietej butelki, wiec nie ma problemu jej na dywanie złapac... bo na biurku o wiele trudniej (pełno jakis cdeków i innych pierdół)... widze ze bede mial wesoło z irminka jak dorośnie :]
na dniach kupuje Lasiodora parahybana :]]]
pozdrawiam
-
Ja irminie łapałem raz (jak była po 5 wyl). Moja to ni w gruszkę, ni w pietruszkę - raz atakuje, straszy innym razem ucieka... Pająk żarłoczny, gniazda nie ma i nie robi. Irminia to bardzo ładny pająk (imho)... szkoda, że mam niedorosłego samca...
-
Z czystej ciekawości po której wyl bo ja mam prawie dorosłą samiczke :>
Uprawnienia umieszczania postów