Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Tylko dla chcących odpowiedzieć

oltynka
    Guest

Tylko dla chcących odpowiedzieć

Witam!

Jestem tu nowa i jakoś tak dziwnie trafiłam na kilka postów, w których krytykuje się początkujących za to, że pytają. No cóż, ja też odważę się być laikiem. Mam pytanie. Jak postępować z p. kędzierzawym (tak, tak, tym przez Was znienawidzonym ) po wylince ? Rzecz dotyczy 3 wylinki. Mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez rad "doświadczonych" hodowców.
    Pozdrawiam

Ola

Klimak
    Guest

Re: Tylko dla chcących odpowiedzieć

tak jak po 2wylinceodczekaj jakiś tydzień po wylince i wszystko dalej normalnie no chyba że chcesz jeszcze powiększyć pojemnik w którym go trzymasz

KoMar_83
    Guest

daj mu przez kilka dni absolutny spokój, żeby mógł dojść do siebie po wylince...

oltynka
    Guest

Bardzo dziękuję za odpowiedź (muszę zauważyć, że była ona miła i rzeczowa ). Zapomniałam dodać, że otrzymałam go juz po 2 wylince, więc nie wiem jak to wygląda. Ale swoim postem wracasz mi wiarę w to forum .

Pozdrawiam

Ola

oltynka
    Guest

Dziękuję . Jeszcze jedno, kiedy powinnam zwiększyć terrarium do rozmiarów terrarium ? Na razie trzymam go w pojemniczku po kliszy ( z włóknem kokosowym rzecz jasna). Mam go ok. miesiąca i muszę powiedzieć, że się wciągam

Ola

Atrax Robustus
    Guest

Aczkolwiek czasem moze sie przydac i to: :>
    http://terrarium.com.pl/forum/faq/ptaszniki.php

KoMar_83
    Guest

zasada jest jedna... pojemnik na pająka musi być takiej wielkości, żeby mógł sie w nim swobodnie obrócić... należy sukcesywnie więc zwiększać rozmiar pojemnika... a do dużego terra, hmmm przełóż jak będzie miał ze 3,5 cm ciałka...

KoMar_83
    Guest

fakt... FAQ to podstawa... jednak nie jestem za tym, żeby ochrzaniać ludzi od razu, że go nie przeczytali... można zasugerować... odpowiedź dana przez "żywych" ludzi jest dla "nowych" wiarygodniejsza...

kosiu
    Guest

Kobiecie to pomogą :d ahqq żartuje....

oltynka
    Guest

O, wielkie dzięki za ten link , tego właśnie było mi trzeba. Niestety moje lenistwo (nazywane niekiedy brakiem czasu) kazało mi iść po najmniejszej linii oporu i zadać pytanie na forum . Nie, no ogólnie to mi sie tu podoba, niniejszym pragnę powiedzieć, że zostaję stałą wielbicielką tego forum .

Pozdrawiam

Ola

Uprawnienia umieszczania postów