-
Tylko dla chcących odpowiedzieć
Witam!
Jestem tu nowa i jakoś tak dziwnie trafiłam na kilka postów, w których krytykuje się początkujących za to, że pytają. No cóż, ja też odważę się być laikiem. Mam pytanie. Jak postępować z p. kędzierzawym (tak, tak, tym przez Was znienawidzonym ) po wylince ? Rzecz dotyczy 3 wylinki. Mam nadzieję, że tym razem obejdzie się bez rad "doświadczonych" hodowców.
Pozdrawiam
Ola
-
Re: Tylko dla chcących odpowiedzieć
tak jak po 2wylinceodczekaj jakiś tydzień po wylince i wszystko dalej normalnie no chyba że chcesz jeszcze powiększyć pojemnik w którym go trzymasz
-
daj mu przez kilka dni absolutny spokój, żeby mógł dojść do siebie po wylince...
-
Bardzo dziękuję za odpowiedź (muszę zauważyć, że była ona miła i rzeczowa ). Zapomniałam dodać, że otrzymałam go juz po 2 wylince, więc nie wiem jak to wygląda. Ale swoim postem wracasz mi wiarę w to forum .
Pozdrawiam
Ola
-
-
-
zasada jest jedna... pojemnik na pająka musi być takiej wielkości, żeby mógł sie w nim swobodnie obrócić... należy sukcesywnie więc zwiększać rozmiar pojemnika... a do dużego terra, hmmm przełóż jak będzie miał ze 3,5 cm ciałka...
-
fakt... FAQ to podstawa... jednak nie jestem za tym, żeby ochrzaniać ludzi od razu, że go nie przeczytali... można zasugerować... odpowiedź dana przez "żywych" ludzi jest dla "nowych" wiarygodniejsza...
-
Kobiecie to pomogą :d ahqq żartuje....
-
Uprawnienia umieszczania postów