-
Temat
Latwiej by bylo dla wszystkich gdybyscie w temacie pisali jaki jest problem zeby bylo wiadomo o co chodzi bo tematy w styluroblem, !!!, ratunku, pomozcie itp nie bardzo wyrazaja istote sprawy.Moze administratorzy powinni bardziej to egzekwowac??
-
-
Re: Temat
To nie żadne odkrycie w regulaminie forum wyrażnie to pisze tylko że peni ludzie jakoś wymyśleć tematu nie potrafią chyba bo to za bardzo skoplikowana sprawa jest.
-
Ja staram się właśnie nie nazywać postu "Pytanko" itp. Próbuję napisać go krótko i tak, aby można było się domyślać o co będzie chodzić w treści
-
Wielka mi różnica jak się niechce wchodzić i poczytać i odp. to się tego nie robi piszesz tak żeby sobie palca wzkazującego zaoszczędzić....??
-
zgadzam sie szczeze ze wszystkimi
zanaczy sie popieram sprawe
-
tak tylko jak koles jedzie na modemie np to po co ma czytac 100 postow na ktorych nie umie/nie chce odpowiedziec.a tak wybiera tylko te ktore go interesuja.
no jest to w regulaminie i co z tego jak kazdy pisze co chce.
I teraz badz madry o co chodzilo kolesiowi co zatytyowal post "!!!".Chodzilo mu ze pajaki za glosno krzycza????
-
Wy sobie nawet nie zdajecie sprawy, jak ja serdecznie, ale to z calego serca.. nienawidze wszelkich PYTANEK.
nie ma dnia, zebym nie musial zmieniac tytulu watkow.
Podpisuje sie pod tymi postami. Ludzie, wezcie wy tytulujcie jakos te watki, bo mozna dostac oczaplasu w takim czyms.
-
Re: ..po co sie meczyc
....jezeli sie meczysz tym zajeciem ...to wyjście jest proste ...zrezygnuj i po kłopocie.. ..po co sie meczyc
-
Re: ..po co sie meczyc
Albo wysyłaj groźbyi o zrzucenie napalmu. :> Również popieram sprawę. Jak widzę taki temat, to czasami nie chce mi się nawet czytać... ale z reguły i tak czytam. Mimo wszystko ja forum odwiedzam codziennie, gdybym robil to co kilka dni, bardzo by mnie to frustrowało.
Uprawnienia umieszczania postów