Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Sterydy czy co?;-)

BlackVega
    Guest

Sterydy czy co?;-)

Jak bym kupił cienką igłe i podpakował świerszcza, nie wiem czym??? Może mlekiem w proszku (ma dużo białka i wapnia) dało by to coś, bo wiecie muj pajączek nie zabardzo lubi inne owady tylko świerszcze wcina a chciałbym by rozwijał sie jak najlepiej a pozatym chciałbym żeby był duży i silny;-) No ba jak wpuści jad i enzymy trawienne to rozpuści wszystko na czyniki proste (cukru,białka,tłuszcze)i chyba mu nie zaszkodzi? :-/

A może ktoś prubował czegoś podobnego?

x ray
    Guest

Re: Sterydy czy co?;-)

..cos ty stary wymyslił z tymi sterydami ..poprostu podawaj mu pokarm urozmaicony a jak nie chce jesc to poczekaj ,... zgłodnieje ..wtedy zje co mu dasz, napewno.

RMXUS
    Guest

jesli chcesz zeby szybko rosl to tylko podniesienie temperatury tu cos da i wiecej jedzenia.przyspieszysz metaboliz....wystarczy ale potem beda skutki uboczne takiego czegos.......

Azzurreeuss
    Guest

najlepiej karm świerszcze płatkowanym pokarmem dla ryb tam jest fuul witamin i napewno po takich swierszczach pajak bedzie jak Szwarceneger(nie wiem jak sie to pisze:P

BlackVega
    Guest

Re: dzienks

No i o to mi chodziło dzienki Azzurreeuss!

Azzurreeuss
    Guest

zawsze do uslug)

BlackVega
    Guest

A ja niemondry czciałem zastrzyki robić;-)

Iskra
    Guest

A zrob. Sobie.

KoMar_83
    Guest

ja nie mogę... wyobraźnia hodowców jest coraz większa jeszcze miesiąc, dwa i będą przez niektórych pionierów organizowane walki pająków...

KoMar_83
    Guest

jak już napakujesz pająka, to kup mu dresy i jakieś stare BMW... a i złoty łańcuch na karapaks...

Uprawnienia umieszczania postów