Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Jedzonko...

Mieszany widok

kosiu
    Guest

Jedzonko...

Mam takiego nietypowe pytanie....czy karmiliscie juz swoje pupile(oczywiscie pajaczki) "biedronkami" zlapanymi zdala od ulicy oczywiscie...:P... czy to dobre jedzonko :P (jeszcze sie nie spotkalem z takim postem wiec pytam)...z gory dzieki za odp.

Vagansmen
    Guest

Re: Jedzonko...

Ja jeszcze nie karmilem moja vaganske biedronkami, ale podobno w chwili zagrozenia wydzelaja jakis plyn do odstraszania wrogow, ale nie wiem czy jest groznz dla pajakow...

kosiu
    Guest

Poczekamy na wypowiedzi moze ktos poda konkretna dzieki za odp.....

lisek
    Guest

Po co chcesz karmic pajaka biedronkami, chce ci sie to lapac. Zlap sobie lepiej swierszcza

x ray
    Guest

.............mysle ze wydziwjacie z tymi pokarmami ..no ale jak ktos ma ochote to niech karmi nawet stonka ziemniaczana .....tylko po co sie pytam ....czy brakuje wam dostepu do sprawdzonych owadów karmowych .

KoMar_83
    Guest

i tu masz racje... zresztą o karmieniu biedronkami było już na tym forum kilka postów...

Bor
    Guest

Kolejny kombinator. :> Bez urazy. ;-P

kosiu
    Guest

Najlepiej sie wymądrzać....dzieki za zbedne odpowiedzi....

Bor
    Guest

Tak, dokładnie kosiu. ;-) Dopiero się zorientowałeś, zę o to w tym wszystkim chodzi? Ty zadajesz pytanie czy można karmić dajmy na to komarami, a my się wymądrzamy. :>

maka
    Guest

chyba jest trujaca...lepiej karm tym co inni i nic sie nie dzieje......zreszta jest pozyteczna

Uprawnienia umieszczania postów